Jump to content
Българският форум за музиканти

jackson_dinky

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от jackson_dinky

  1. Саше и двата таке-а мачкат,къртят и мифки и фаянс наред....евала...направо адското.Както вече ти казах втория път звучи доста по олегнало спрямо хармония....първото пък като че ли кипи от енергия...първата фраза от хорусите е маняшке... :ph34r: .....и аз ше пусна нещо скоро.....:-)

  2. УАААУУУУУ.....евалата брато...супер яко е....мн як тон....мн премерена и интелигентна фраза....браво браво....и аз тия дни ще седна да го драсна.....да се поизложа малко :-) :punk_guitar:

  3. Както Сашето каза...ниама нищо премислено освен схемата кой да импровизира първи и т.н....аз за себе си смея да твърдя,че мога доста повече...не сме свирили заедно от бая време....бяхме доста заети с работа и т.н. но пък съм доволен от това което се получи :-)

  4. Саше евала...мн стилно,мн барнато...и като звук и като музика....поздравления.за сега твоето изпълнение ми е фаворит....скоро и аз ще драсна нещо.....още веднъж БРАВО!!!!!!!!!! :greenball:

  5. от спорове фаида няма,всеки да си прави каквото иска стига да му харесва и доставя удоволствие.....за да добавя мнение по въпроса ще вмъкна че и аз нямам нищо против да свиря Е с-у Ф мажор като проходящ тон...ако ме кефи начи сичко е ок......

     

     

    скиваите тва:http://www.youtube.com/watch?v=Ns02jzH8Ccw

     

     

    пича почва импровизацията със Си(-9) срещу акорд Си бемол мажор 7....важното е че така е решил,така му звучи,следователно така го и свири

  6. по-скоро са уникално зле...даже бас-а забравят да си сменят...най-много ме изненадва факта че изкарват около минута съсредоточени без да им направи впечатление че звучи фалшиво...

  7. Познаваме се от около 3 години....много талантлив,енергичен,напорист,знаещ и можещ....общо взето мога до утре да крася и нареждам......90% от знаниата си,вижданията и разбирането за музиката ги дължа само и единсвено на него...да си жив,здрав и корав мастер :-)

     

    :hysterical:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.