Jump to content
Българският форум за музиканти

Анастас

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Анастас's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Записът, който чувате е без микрофон т.е. урокът е записан с вградената карта на лаптопа. От София съм и мисля, че ще имам нужда от уроци по говор и звукова обработка. За второто, продавачът, от който купих устройствата ми предложи услугите си. Можете ли да ми препоръчате нещо и колко ще струва?
  2. Да си купувам ли AKG Preseption 220 и по-скъпа карта, заслужава ли си според вас?
  3. Можеш ли да ми препоръчаш нещо в моя случай, все още не знам какво да правя? Как мога да дигна нивото си?
  4. Всъщност хората от този онлайн магазин ми препоръчаха устройствата.Аз съм много бос в тази материя в момента. Просто исках да направя нещо качествено. Сега се чудя какво да направя. Дали да си купя по скъпите неща или има друг алтернативен вариант. Пулта изглежда много добре като цена ( днес си купих най-ната външна з.к. за 240лв). Главно не ми хареса, че не усетих ЗНАЧИМА разлика в крайния резултат. То има разлика, ама не струва 500 лв. според мен. За кои настройки говориш?
  5. Например ( сайтовете са на руски) http://www.smartinfomarketing.ru/videosalesletters/ http://e-youcan.com/ ; . Нещо такова.
  6. Благодаря за отговора. В уроците записвам само глас ( ето пример http://internet-biznes.net/informacionni-p...-kniga-pdf.html ). Използвам audacity за подкастове и camptasistudio 7 за скреенкастове ( като в примера). Записите ги правя в домашни условия.
  7. Здравейте, Имам блог и искам да правя видео уроци. Реших, че имам нужда от микрофон и външна звукова карта, за да станат записите професионално направени. Днес си купих от един магазин на "Патриарха" в София микрифона AKG Preseption 120 и външна звукова карта M-Audio Mobile Pre Usb. . Със стойката и кабелите ми излезе близо 500 лв. Прибрах се за да пробвам, но съм разочарован. Не виждам съществена разлика в звука с и без микрофона. Прителката ми изобщо не разбра, че по скайп и говоря с микрофон ( моите очаквания са че гласът ми трябва да излиза по-добре все пак).Имам чувството, че парите които дадох не отговарят на получения резултат. Чудя се какво да правя! С продавача от магазина се договорихме да погледна AKG Preseption 220 и друга звукова карта ( но ще трябва да доплатя още 170лв.) Някой може ли да ми даде съвет, какво да правя? Чудя се дали изобщо съм имал нужда от външна звукова карта, но продавача ми обясни, че е задължителна в моя случай. Моля за съвет, ако може до петък, защото до тогава трябва да реша.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.