Jump to content
Българският форум за музиканти

Synyster Gates

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Synyster Gates

  1. Mм малко ми е над бюджета.. А Мустанг-а много ли е зле? Имам предвид, повече от Line 6-a? Доколкото видях предлагания от рф Мустанг 2 е 40 ватов.. да се надяваме да е по-добре. Благодаря ти .
  2. Благодаря ти. За сега има време, аз за коледа ще купувам амп, но ще имам в предвид мнението ти
  3. Попринцип свиря най-различни неща, BFMV, Avanged Sevenfold, Metallica, Ramstein, Children Of Bodom, Megadeth.. и ще взимам 30w .. за това се колебая..
  4. Пред поредната ми дилема. Така де, аз съм си фен на Лайн 6 и си помислих да се нарадвам на 4-тата им серия, обаче като цяло на Лайн 6 дисторжъна ми звъчи малко дървено и това ми беше потвърдено и от един познат, за това се разколебах и минах към другия вариант, който е Fender Mustang II. За него незнам почти нищо, за това ще съм ви благодарен ако споделите мнението си по въпроса кое от 2-те. Благодаря ви
  5. Съжалявам, че се забавих. За щастие наистина е бил кабела от картата към китарата. Благодаря на всички, които се отзоваха.
  6. Утре ще взема един Line 6 кабел от един приятел който съм си заплюл попринцип и ще видя как е, но не е китарата защото я взех да свириме с един познати с тяхни кабели и ампове..
  7. И аз това се досетих и го пробвах, но нямаше разлика.. Благодаря ти. И аз съм нна път да го преинсталирам.. другата седмица (Уин 7) АСИО-то ще го пробвам сега да видя какво ще направя. Благодаря ти. Току що изключих Уаярлес-а и пробвах, но пак няма разлика.. :? Някой може ли да ми обясни по-подробно за тези АСИО настройки, ръчках ги сичките, но няма разлика.. Благодаря ви.
  8. Благодаря ти, аз също се надявам да го оправя ама .. здраве да е
  9. ^Не. И по двата начина пробвах.. Току що записах един семпъл, ако искаш да го пратя, за да чуеш горе доло.. Незнам защо чак сега се сетих, но изключих кабела към китарата и продължава да бръмчи, следователно не е от китарата..
  10. Лаптопа е на HP, Intel Core 2 DUO @2.10GHz 2.10GHz RAM 3,00 GB 32-bit SoundMAX Integrated Digital HD Audio .. за саунд картата незнам точно.. Скоро мисля да преинсталирам Уин-а, а утре ще проверя китарата.. Кажи ми нещо повече за тези АСИО настройки, аз работя само с софтуерната програма (POD Farm)
  11. И двата съм ползвал, и двата са добри. Аз бих взел 2-рия, защото има търсената ти тоналност, а по моя преценка 2-рия се закача директно за китарата и го прави доста по-точен според мен
  12. Здраве желая. Та, от около 2-3 седмици имам Line 6 GX POD Farm. Предполагам знаете за какво говоря, картата е страхотна, голям избор от звуци, настройки и тем подобни... имам пробрел от няколко дена обаче. Започна да пръщи брутално... първо си помислих че е от кабела(жаковете) и за това го смених, но нямаше разлика. След това смених абсолютно всички настройки на софтуера и също нямаше разлика, дори го преинсталирах.. помислих че е от картата, за това я дадах на един приятел със същото устройство и при него нямаше никакъв проблем. Всичко това ме накланя на мисълта, че или е от китарата или е това, че съм с лаптоп .. Моля, който има някаква идея да я сподели, мислех да изчистя жака на китарата, но незнам с какво.. Много благодаря
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.