Jump to content
Българският форум за музиканти

Tenda

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Tenda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз искам да попитам какви са отзивите ви за този Marshall http://www.thomann.de/gb/marshall_mg30fxnew.htm . Колебая се дали да си поръчам него или да търся друг амп ако този не си струва цената. Не мога да си позволя нещо по-скъпо от 400, 400 и нещо лв. Благодаря ви предварително! ПП Реших да не пускам нова тема като повечето хора, надявам се да съм уцелила мястото.
  2. Аз само първа съм късала и то при настройване, иначе не съм. Веднъж сменях струните на една акустична китара на приятелка и скъсах 3 от тях - бяха толкова ръждясали, че ми се трошаха в ръцете.
  3. Много ви благодаря! Успокоихте ме, тъкмо се бях паникьосала. Заемам се веднага.
  4. Здравейте, Вчера си купих нова китара Cort X-1 BKN (черна) --> ето я . Ходих до Пловдив, за да си я купя, защото в Ямбол нямаме музикален магазин. В магазина я пробвах и звучеше добре, но когато се прибрах се оказа, че 5та и 6та струна "дрънчат"... Когато я свързах с компютъра проблема си остана. Настроих й струните, но пак 5та и 6та (5та по-малко) продължават да издават един остатъчен звук подобен на тенджера паднала по стълбите. Аз съм начинаеща все още и не разбирам много от китари. Някой друг имал ли е подобен проблем? Може ли да се оправи или китарата е дефектна ? Благодаря ви предварително! ПП. Това ми е първия пост. Форумът е страхотен, поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.