Jump to content
Българският форум за музиканти

evgeni_72

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от evgeni_72

  1.  

    Здравейте Колеги... Имам огромно количество качествено изработени миди файлове обаче само сърбски...... Ако на хякой му трябва нещо да свирка..... Аз пак търся български миди файлове Има ли някой миди за песен Остаряваме бавно????

    Имам доста БГ МИДИ файлове, какво искаш да ти пратя?  :yes:  :)

     

    Интересува ме, да ли имаш миди файлове на Обратен ефект и ако имаш, дали би ми изпратил , а пък аз съответно мога да помогна с други неща.  evgeni_72@abv.bg

  2. ^Извинете, какво общо има Българската народната (фолклорна) музика с попфолка или т.нар. чалга - смес от турска, циганска, гръцка, сръбска и т.н )?

    Абе това, че ми е така кръстен сайта няма никакво значение.Там има както попфолк, така и българска естрада, така и народна музика, тъй като аз се занимавам с изработка на инструментали от всички жанрове музика, без значение дали е Софи Маринова,Надежда Хвойнева или Пинк Флойд примерно :) :) :)

  3. Здравейте нов съм във този сайт, може да има вече такава тема ако има дайте линк. Моляви който мможе и има желание да ми пише да ми праща инструмента ли приемам всякакви инструментали на фолклорна тематика

    http://midipopfolk.webs.com

     

    виж тука

  4.  Търся инструментали на детски песнички за некомерсиална употреба. Ако някой знае и може да ми помогне предварително благодаря . Весела коледа от мен и от дъщеря ми - новия караоке маниак!

    http://midipopfolk.webs.com

  5. Здравейте, търся някой добър човек, който да сподели ноти за български хора. Уча се да свиря на кларинет, имам голямото желание да разчупя пръстите и разнообразия репрертоара. Ще бъда вечно признателен! Не знам никакво коляно по-изпъкващо за сватбарско хоро, а и ръченица също.

     

    Здравейте, търся някой добър човек, който да сподели ноти за български хора. Уча се да свиря на кларинет, имам голямото желание да разчупя пръстите и разнообразия репрертоара. Ще бъда вечно признателен! Не знам никакво коляно по-изпъкващо за сватбарско хоро, а и ръченица също.

     

    Добрият човек съм аз, ама продавам нотите и то точно за кларинет evgeni_72@abv.bg

    http://midipopfolk.webs.com

  6. Ами има стил редактор откъдето за всеки стил можеш да си буташ барабаните - в смисъл да си увеличиш или намалиш силата на отделните чукалки-било каса, било някой фус всичко въобще-само че за конкретния стил трябва да се правят тези промени за всяка вариация плюс филовете за да звучи еднакво.

     

     

     

    @steeltanto

    Ами аз като имам да добавя нещо в плейлиста, го изтривам от флашката изцяло, като предварително разбира се съм го копнал в компа,слагам си каквото имам да добавям и си го прехвърлям с програмката за плейлистите във флашката-поне 50 пъти съм го правил вече и проблеми съм нямал.

  7. Здравей,

    Аз също имам такъв синтезатор.Да, в интерес на истината, първия месец ми идваше да го изхвърля през терасата, даже се обаждах в магазина да го връщам, но тука има едно голяяяямо НО.Седнах си на задника, образно казано и буквално го изядох този синтезатор.Също като теб бях изчел много мнения по въпроса и го слушах в нета как звучи.Казах си-не може в нета да звучи ,а при мен не. Трябва да ти кажа, че е чудесен синтезатор и звучи с убийствен саунд, който по нищо не отстъпва на скъпите свирки, даже бих казал, че от някои е по-добър.Преди всичко обаче трябва голяма настройка, както на стилове, така и на миди файловете.Мидата ти звучат като боза, защото липсва баланса на инструментите, а също и подходящите инструменти.Те звучат, ако се използват звуците на самия синт. , а не от генерал миди звуците, макар , че те също звучат, след като се пипнат.Много зависи и това как си коригираш нещата-по-тчно с какво-аз използвам кейкуок про аудио 9, Има едни файлчета , които се инсталират в тази програма и така ти се дава възможност да вкараш в мидито инструменти от самия синтезатор.Стиловете на свирката са много комерсиални и ако се побутнат да ги направиш по свой вкус звучат супер.СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА БАРАБАНИТЕ-ИМА МНОГО СЕТОВЕ, ВАЖНОТО Е ДА ПОДБЕРЕШ ПРАВИЛНИЯ и ако не ти харесва нещо в него имаш опции да направиш баланс на всичките дрънкалки. Нагласиш ли си свирката един път, после всичко ще ти е много лесно и няма да погледнеш друга свирка.Ако искаш пиши ми и ще ти помогна с каквото мога. evgeni_72@abv.bg

     

     

    @steeltanto

    Ами при мен в началото имаше следния проблем-бях си насвяткал повечето мидита във вътрешната памет и ми режеше краищата на песните, че и от средата. И затова изчистих всичко и просвирвам само от флашката.Чете много бързо и няма никакви проблеми. Е, разбира се всичко ми е коригирано и подредено с плейлистите.Радвам се, че има подобна тема, понеже аз миналата година като го купих, ама съвсем нямаше информация-всичко живо се е хвърлило да свири с корг, а честно казано на мен не ми харесват.

  8. Здравейте и от мен :)

    Освен с пеене се занимавам и с караоке-та из разни заведения в Пловдив - ако на някой му трябва инструментал на нещо нека ми пише на скайп: dark_templar13 и ако ми се намира - ще помагам :)

     

    Поздрави !

     

    Пък аз се занимавам с изработката на синбеци и инструментали

    http://midipopfolk.webs.com

  9. Здравейте,

     

    Моля ако някой има ноти на популярни Български хора да сподели.

    Интересувам се от "Бяла роза", "Право", "дунавско", "петрунино", "копаница" и др.

    Въобще тези, които ги свирят по принцип по сватбите.

     

    Ще ги разучавам на синт.

     

    Предварително благодаря

    и ви желая весели празници :butcher:

     

    evgeni_72@abv.bg

  10. Здравейте,

     

    Може ли някой да направи подобен аранжимент за пиано на Лудо Младо: http://www.youtube.com/watch?v=3PLtculAdOA

     

    В "Пей сърце" има акордите на песента, но аз сам не мога да се справя.

     

    Не ми трябва нещо супер професионално. Няма да свиря или пея по заведения :)

    Просто да си дрънкам в къщи(купони и т.н).

     

     

    Много ще съм ви благодарен.

     

    Поздрави,

    Асен

     

    www.midipopfolk.webs.com

  11. Аз преди да взема Е50 работех с Е70 и секвенсер Роланд МЦ50 мк2 така че и аз съм като теб, затова вземах Е50 много е лека с пълен секвенсер и всичко качваш вътре в нея без да ползваш дискети.

    Но разбирасе има много други нови модели, изборът е твой.

     

    Абе сигурно такова ще си взема-все повече почва да ми харесва.Аз в момента работя с ем50,но го ползвам повече да си просвирвам мидитата и по-малко на живо,щото си правя нещата с компа, а ги дообработвам със секвенера-имам yamaha QY 700,но ем50-то взе да прави едни номерца-както и да е това не е важно.Навил съм се май,май за е50 и като посъбера пари ще го взема.Каква памет има? Колко нещо може да събере? www.freewebs.com/midipopfolk

  12. Да разбирасе, може качаш файла от дискетата направо на секвенсера от там ще го пипнеш малко за по-добро звучене и ще го сейфаш на картата защото от картата мидито тръгва веднага (влизаш в меню и задаваш команда да тръгва от първият такт).

    Разбирасе можеш да вадиш дискетата по всяко време, но от дискета качва по бавно така че само флаш карта, има и USB-вход изход можеш да качваш и да сваляш деректно от компа, така че флопи диска напълно отпада.

    А ти с Е50 ли работиш?

    И пиши на кирилица!!

     

    трябва да сменям мойта и съм в процес на чудене какъв роланд да си взема долу-горе за тези пари-аз имам отделно секвенсер на ямаха

  13. Имам клавир Ямаха. Мога ли да го свържа с външен вокалист на TC Helicon voicework и управлението на вокалиста да става по миди път. Например: пускам си миди файла като искам вокалиста да се включва само на припева ( сам или чрез педал ). Ако някой е работил така може ли да помогне?

    [/quo

     

     

    да може-така бачках във финландия

  14. аз мога да ти дам друг съвет.купи си възможно най-евтината и проста свирка,която да има миди изход и вържи към нея с миди кабел вокалист 2 дигитеч.това е ефект с който си пееш и на определени места ,където искаш може да звучи на колкото гласа си го нагласиш-то ти се води по хармонията на песента,която примерно ти е на 3 трак в миди файла и си решаваш проблема.аз имам за продан един давам го за 500 лева,но можем евентуално да се договорим.само да ти кажа че нов е скъпичък.

    evgeni_72@abv.bg

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.