Jump to content
Българският форум за музиканти

anti-human

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Basssssssss

anti-human's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами аз имам само едно камионче Ползвам един дист на берингер за китара. А освен модели,за магазини нещо ще предложите ли,или съм много нахален?
  2. Аз ли нещо не виждам както трябва или тва е процесор за китара?
  3. Здравейте,колеги струноопъвачи! Наближава Коледа и се снабдих с пари от нашите,та утре ще пообиколя магазините. Питането ми е следното - тъй като от доста време си мисля да си взема един процесор,можете ли да ми кажете дали тва е добра идея..? Имам предвид,свиря в траш група и в още една по-алтърнатив,имаме сценични изяви и не мога да си позволя да цъкам 5 минути педали да си променям звука.. И ако да,то имате ли препоръки за процесор доо... да кажем 200 лева?
  4. Ами парчето е записано преди някъде половин година. Групата ни се казва Collera,уж свирим траш,ама тази песен не е баш траш Ето линк : http://www.facebook.com/#!/video/video...v=1377185389741 <--- на клипчето я има песента
  5. anti-human

    Effect Chain-a Ви?

    Аз реших да си направя експеримент и ползвам един дист за китара - Behringer HD300. И съм си доволен,не ми трябва друг ефект за стила,който свирим. А в този ред на мисли,имах някакви намерения да ползвам ефект за китара за акустик звучене НА БАСА,мислите ли,че ще излезе нещо читаво?
  6. На последната снимка личи,че е пребоядисван. Колегата преди мен правилно каза.
  7. Ди Джорджио ми е фаворит и от него се запалих по тва. Наистина искам да пробвам,само че съм малък и не мога да си позволя да дам 1000 лева за бас,а и не съм толкова добър. Дали един Стаг за 350 лева ще е удачен вариант?
  8. А също така - има ли шанс за хубав 5-струнен фретлес да намеря на читава цена,на старо?
  9. Здравейте! Свиря на 5-струнен Ибанез и много си го обичам. Само че искам да свиря и на фретлес. А нов фретлес е скъп,ако не е Стаг. Та въпросът ми е - добра идея ли е да пробвам да си го направя фретлес и как да стане това?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.