Jump to content
Българският форум за музиканти

Inchild

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Inchild's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Мерси за отговорите Буксата е запоена за платката и за това не мога отзад да избутам нищо нито пък да развия. Пробвах с пинсета, но не се получи. Това дето е останало вътре имам чувството, че се върти и не мога да го хвана хубаво. Сега ще пробвам идеята с лепилото, дано само не омажа вътре всичко.
  2. Здравейте. Искам да попитам за един проблем, който ми се случи онзи ден. Започвам с това, че не разбирам от поправка на инструменти и кубета и по тази причина се обръщам към форума. Имам един кабел за китарата, който още едно време ми го беше направил един приятел - взехме кабела и жаковете и той ги запои. Та онзи ден реших да свиря, вкарах кабела във входа за китарата и жакът буквално се разпадна като предната му част остана вътре във входа. Пробвах всичко и не можах да го изкарам оттам. Отворих кубето и се опитах отвътре да избутам по някакъв начин парченцето, но пак не стана. Затворих го и сега така си стои. Кубето ми между впрочем е Behringer 30w. Та просто искам да се обърна към вас някой ако може да даде акъл какво да правя - може ли, не можели да се оправи. Благодаря предварително. Поздрави.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.