Jump to content
Българският форум за музиканти

disagr33

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от disagr33

  1. Здравейте на всички!
    Имам кратко запитване към вас. Искам да си купя някакъв MIDI keyboard втора ръка със светещи клавиши. Начинаещ съм, нямам музикално образование. Идеята ми е с помощта на Synthesia да се науча да свиря нещо лесно, като Fuer Elise и т.н. Бюджетът ми е до 200лв.
    Какво бихте ми препоръчали?  :godbless:

  2. Здравейте,
    имам следния проблем: преди време използвах Harmony Engine като VST в Cubase 5. Наложи се да си преинсталирам Windows-a. Когато качих наново Cubase, инсталирах и плъгина на Antares, но в самата програма не мога да го намеря. Може ли помощ  :crying:

  3. Здравейте, като любител на поп музиката моят фаворит е Бритни.
    Бих искал да попитам по-запознатите от вас дали имат представа какви ефекти за използвани за гласа й в следните песни:

     

    - Piece of me - 

    звучи ми обработен гласа, но мисля, че е auto-tune;

    - Womanizer - 

    vs no-edit http://www.youtube.com/watch?v=BAjdM17tEcs , сякаш в оригинала някой пее с нея. Така ли е, или отново е някакъв ефект?

    Благодаря ви!  :godbless:
  4. Здравей! Много исках да чуя записа , но като гледам си го изтрил :/ . Исках и да те питам нещо на лично , може ли да ми дадеш някакви координати с които да се свържа с теб.

    Може да ми пишеш на лично. Или в vbox7 - disagr33 съм и там :)

  5. Привет!

     

    Ползвам Кюбейс при смесването си , но след като си свалих плъгините на Waves, се натъкнах на проблем.И той е следният - когато ги ползвам в програмата, си бачкат, но когато експортна файла, ефектите на Waves въобще сякаш не съм ги слагал. Може ли да ми помогнете, моля? :crying:

  6. Здравейте :)

    Предстои ми да запиша албума си (на физически носител).Ще бъде на хартиена обложка, но намирам проблем с намирането на такава "подложка" за диска:

    /00:38/

    Някой, който знае, моля да сподели :) И откъде мога да си ги купя.

     

    Поздрави!

  7. Здравейте.Търсих, Търсих, но не можах да открия отговор и затова се обръщам към Вас.В кой формат е препоръчително да бъдат песните преди да се запишат на диск (.wav, .flac) и също как се слага на самата песен име на изпълнител/и така, че след като пуснеш диска да ти излиза цялата информация за албума

  8. Здравейте.

    Имам един проблем с Cubase-a и ако някой ми помогне да го реша ще съм Ви много благодарен.Имам Cubase 4 и Melodyne.Търся, търся но в plugin-ите на кюбейса не намирам никъде MelodyneBridge.Не знам какво да правя.Изрових цялата програма, но без резултат.Моля за помощ :no::surprise::godbless:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.