Jump to content
Българският форум за музиканти

evtim

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  synth

evtim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Благодаря, ще пиша на Икономов да попитам, даже направо ще отскоча до магазина.
 2. Здравейте, Къде в София мога да пробвам и чуя на живо Korg Kronos, някой да знае музикален магазин където да е изложен? Имам интерес да закупя такъв, но ми се иска да го изпробвам първо и да чуя как звучи, че не е от най-евтините инструменти. Демотата из нета са ОК, но на живо преценката е по-точна. Благодаря!
 3. Изглежда интересен инструмент, как звучи, какво ти е мнението за него? Ако решиш някога да го продадеш имай ме предвид
 4. MIDI THRU-обобщено-как става?Искам с една МИДИ клавиатура без USB,да свиря на два моула.За единия ми е ясно-MIDI OUT на клавиатурата в MIDI IN на модула!Сега за втория става интересно,предполагам,че MIDI THRU на клавиатурата трябва да отиде в MIDI IN на другия модул?,пробвах,но нещо не стана...?,или трябва да се пипне нещо друго по настройките...?,или са други портове..?
 5. Здравейте! Не знам дали на тази тема мястото и е тук,но тъй като е свързана и със синтезатори,я пиша тук.Значи интересува ме какво трябва да пипна като настройка на Fruity Loops(пък и на хардуерните синтезатори),за да може pattern,секвенция която съм написал на матрицата на Fruity Loops,да се просвирва със звуците на синта(хардуерния синт,който съм вързал с компютъра по миди път)?Същото важи и за REASON-a,CUBASE?Мерси предварително!
 6. Кой от тези два workstations според вас е по-добрия?Kurzweil K2000 VP +Ram+SCSI+CD/Rom+Samples или KORG TRITON CLASSIC с всичките му екстри?Обосновете се защо(звучи малко като есе по литература)!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.