Jump to content
Българският форум за музиканти

To Mega Therion

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

To Mega Therion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте отново! Вчера минах по музикалните магазини и си харесах една китара Fender (CD-60 мисля, че беше), черна. Струваше 140 лева. Можете ли да ми дадете мнение за такава китара?
  2. ^ Да, не е Кремона, Орфей е, моя грешка. Благодаря за отговорите все пак. Ще потърся по-внимателно.
  3. Там е работата, че последният ми урок до есента е този вторник, а мога най-рано края на следващата седмица да отида за китара. Учителката ми няма да е на разположение през ваканцията.
  4. Здравейте! От 3 месеца ходя на уроци по акустична китара. Досега свирех с една древна Кремона Джипсон от чичо ми, но тя е много стара (сигурно има 30 години) и не звучи добре. Сега имам възможност да си купя нова акустична китара (с метални струни). Бих искал да ме посъветвате от кой магазин да я взема, за какво трябва да внимавам при покупката и точно каква (като марка и модел) да взема. Намирам се в София. Бюджетът ми е до 200 лева. Засега свиря само за удоволствие, но все пак искам нещо качествено, което да звучи добре. Друг въпрос, който имам, е, дали калъфът за китара е включен в цената при покупката. Благодаря предварително за отговорите!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.