Jump to content
Българският форум за музиканти

heavy^fuel

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от heavy^fuel

  1. heavy^fuel

    Начинаещ

    Мдам..Благодаря.
  2. heavy^fuel

    Начинаещ

    Ми то това е ясно и сега ми е криво,ама исках ако можеж да се конкретизираш.Например : това и това би трябвало вече да го знаеш.Макар е,че е доста относително да се прави такава прогноза тей като всеки напредва различно. Исках просто за някаква ориентация да знам.
  3. heavy^fuel

    Начинаещ

    Ми да точно че ходя на уроци,но съм прекъсвал малко и не бях толкова сериозен и сега съм се стегнал.И найстина схващам нещата дето ми ги обяснява даскала а той е доста къдърен.Явно не се старая колкото трябва.А какво разбираш под това да съм напреднал много в сравнение с това,което вече знам?
  4. heavy^fuel

    Начинаещ

    Здравейте,нов съм във форума както се забелязва. Значи - уча се да свиря на китара от година половина.Най-важните акорди ги научих и ги упражнявам да ги свиря гладко един след друг.Мажорните и паралелните тоналности също.Мажорните гами и образците им също.От време на време по някой таблатура и ми се отдават стига да не са супер трудни. Ще продължа да уча и минорните там нещица. Уча се на ел.китара и искам да свиря в областта на рока. Знам,че всичко ще върви напред със свирене но искам да получа съвет от вас какъв е найправилния начин по ,който да се развивам.Често попадам на разни статии какво е най-добре и какво да не се прави и се обърквам. Благодаря за вниманието.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.