Jump to content
Българският форум за музиканти

vera_lynn

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

vera_lynn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря, момчета! Радвам се, че парчето допада на всички до този момент. Нали все пак цел и награда за всеки творец е работата му да носи удоволствие... Хайде да се стегнем още малко, трябват още доста гласове , така че, моля, споделяйте с приятели, за да успеем ! За улеснение поставям линка отново - ENJOY! http://www.myspace.com/seedpage?sproutId=a...;autoplay=false
  2. Съжалявам за пропуска в пояснението - прослушвайки песента, Вие автоматично давате своя глас. Не е необходимо да правите нищо друго, освен да последвате линка, да се насладите на песента и ако Ви е харесала, да я споделите с приятели . Благодаря на ВСИЧКИ!
  3. Благодаря! Дай Боже повече хора като теб... Нека докажем, че и ние можем! Хайде, хора, не се колебайте да го подкрепите, да изказвате мнения и препоръки.
  4. Това е парче от новия албум на бившия вокал на не безизвестната пловдивска банда James Crow - Крис. Повод за тази тема е участието му в конкурса My Space Records and Toyota Music. Хайде, нека с един клик да го изпратим на финали. Също така ако някой иска да изкаже мнение или конструктивна критика за песента, да заповяда. Благодаря! http://www.myspace.com/seedpage?sproutId=a...;autoplay=false
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.