Jump to content
Българският форум за музиканти

GioGioGio

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от GioGioGio

  1. Привет!!! Реших да споделя с вас, колеги музиканти първото ни пълно демо. Казвам пълно, понеже досега имахме записани само инструментали, но това е без значение така или иначе...Моля коментирайте, критикувайте и не се притеснявайте :). Особено ако имате забележки относно самият звук споделяйте, понеже записа е правен от нас, в жилището на другия ни китарист. Песничката се казва "Demons Among Us"...Enjoy ^^

     

    http://www.facebook.com/dashtheeffortband?sk=app_178091127385

    • Like 1
  2. Аз пък си мисля, че темата си е готина :).И бтв ритъм китарите в дет-а и метълкора са според мен много по-сложни от ритъма в фънка/джаза/рока и к'вото се сетиш още.Няма значение, че китарите са дропнати.

     

    ето и един пример :)
  3. Втора ръка за тези пари може да се намери Ibanez RG350 или RG370.

     

     

    Даже във форума цените са им около 450 лв и са много добри метал китари от среден клас.Така че моят съвет е да поразгледаш в "Купувам-Продавам-Предлагам" и да вземеш китара 2ра ръка,отколкото чисто нова.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.