Jump to content
Българският форум за музиканти

GioGioGio

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от GioGioGio

  1. Дам...барабаните са Addictive Drums и предполагам, затова ти звучат така. За съжаление няма как да го запишем нашия барабанист все още.
  2. Привет!!! Реших да споделя с вас, колеги музиканти първото ни пълно демо. Казвам пълно, понеже досега имахме записани само инструментали, но това е без значение така или иначе...Моля коментирайте, критикувайте и не се притеснявайте . Особено ако имате забележки относно самият звук споделяйте, понеже записа е правен от нас, в жилището на другия ни китарист. Песничката се казва "Demons Among Us"...Enjoy ^^ http://www.facebook.com/dashtheeffortband?sk=app_178091127385
  3. Здравей! Не знам точно как дере пича но нищо не ти пречи да отидеш и да провериш http://rockschool.bg/2010/11/%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2/ . Дано съм бил полезен
  4. Аз пък си мисля, че темата си е готина .И бтв ритъм китарите в дет-а и метълкора са според мен много по-сложни от ритъма в фънка/джаза/рока и к'вото се сетиш още.Няма значение, че китарите са дропнати. ето и един пример
  5. Ха!Сега си припомних, че миналата година концерта на Кататониа и Анатема, който разбира се не се проведе, също беше организиран от въпросната агенция (НМА).
  6. Това най-вероятно става при всички евтини китари.Моята има същия проблем на нек адаптера...интересното е че работи когато поиска и понякога изкарва звук.
  7. Даже във форума цените са им около 450 лв и са много добри метал китари от среден клас.Така че моят съвет е да поразгледаш в "Купувам-Продавам-Предлагам" и да вземеш китара 2ра ръка,отколкото чисто нова.
  8. Можеш,но хармониките си имат точно определени места,където трябва да удариш струната.Това се научава с годините свирене и тренинг.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.