Jump to content
Българският форум за музиканти

stivvv

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от stivvv

  1. Офффффффф,добре,разбрах,Вие сте прави,правете каквото искате,то па човек да не си каже мнението в тоя форум,............,тука ме изядохте "почитателите" на Маршал!!!Само споделям мнение и изведнъж едва ли не ме нападат модератори,някакви предупреждения,метъл колеги ме заплашват с действия от сорта на Брус Уилис в Die hard 4!И не сравнявам Маршал с Фендър, НО ЯВНО НЕКОМПЕТЕНТНОТО МИ МНЕНИЕ НЕ ЗНАЧИ НИЩО!....................,само казах,че можеш да си земеш 100 ватов Фендър и да сринеш блока за 500 лева,а не с Маршал за 1500 лева!!!

  2. За цял ден само тази глупост ли измисли? :)

    Аз ли БЕ ???? :greenball:

     

    ^^ :girl_cray2: Fender Frontman 212R е най-големия боклук с който съм имал нещастието да свиря,как може въобще да бъде сравняван с лампов Маршъл или друг лампов усилвател..

    На Marshall Ma100c не съм свирил,но 100 вата са си множко,с 30 вата лампа в клуб се свири с волюм на 5..,повече не дават озвучителите :)

    АЗ НЕ ги сравнявам бе професоре,а само казвам,или май не можеш да четеш,че шибания Маршал струва майка си и баща си,а Fender Frontman 212R е много по-малко пара за нещо ,вършешто същата работа!!!!!!!!!!!

  3. Еми не му е ''много блага'' цената,за пример ще ти дам Fender Frontman 212R Guitar Amplifier,струващ 499 лева и пак е 100 ватов и е много добър амп също!!!А с Marshall MA100C си плащаш малко парички и за марката!Аз лично не бих дал тея пари даже и за 3 х ЕСС83 предусилвателни лампи и 4 х EL34 крайни лампи,като за много по-малко пари зимаш почти същото нещо( са не е Marshall ,нали де....) :D

     

     

    :thx: Ма иначе е много як амп. де,няма спор. :cheers2:

  4. Същото е приятел,само ги свири нещата правилно,после ще ти е по-лесно да ги свириш на ел.китара.Не е чак такъв проблем,че са на акустична,а по оригинала са на ел.,просто на акустичната не е същия саунд,нямаш същото усещане за песента(оригинала сие оригинал се пак).След време ще къртиш на електрическата ти ,споко! :greenangel::girl_witch::headbang:

  5. Еми трябва да стане сега вече! :)http://s915.photobucket.com/albums/ac360/s...27052010259.jpg Обявата ми е в профила, в теми!И китарката ми е парвата на мене ,и аз почнах с нея да свиря за пръв път,голям кеф беше,китарата е супер.Или винаги можеш да си земеш Stagg,но трябва да избираш внимателно и да я пробаш първо,че има и големи болкуци.

  6. Така чувам , че Gibson вадели доста добър звук,пък не знам! :godbless: Ако решиш да си откраднеш един ,земи и за мене,а!?

     

    Тая китара не е лоша, моя е и я продавам!Ако си заинтересуван, ма не я пращам по доставка,само ако имаш път към София в близките 3 месеца.

    http://s915.photobucket.com/albums/ac360/s...27052010259.jpg

  7. Всеки музикант знае,че барабаниста има много важна роля в една група.Той се грижи за спазването на ритъма и допълва звученето на песента!Но напоследък забелязвам (нищо лично),че вече все по-малко хора се захващат с този велик инструмент и много малко барабанисти са ма наистина добри в това ,което правят.И ми е много чудно защо става така!? :girl_cray2: Не че казвам,че вече няма добри барабанисти в София,но намаляха значително.Аз лично съм китарист,но винаги са ме впечатлявали барабанистите и техните инструменти.Така че,ако някой колега има мнение,нека да го сподели!

     

     

    :):girl_cray2::girl_cray2:

  8. Много добър избор приятел!ESP са много добра марка, и на добри пари също.Не съм ги пробал лично, но и аз чува много добри отзиви за звука им!!! И тва V Е ЯКО,гледай ако си го взимаш да има ламибар! :rockon::thumbdown: А за магазин и аз не знам ,мисля ,че няма в София. :)

  9. Гледай сега аз какво правя :

    -Вадя списък от китари.

    -Гледам спецификации.

    -Решавам все пак, ако има нещо, което не ми трябва (примерно ако не искам Флойд), да премахна някоя китара.

    -Отивам и пробвам.

     

    ХилБили иска да ти каже, че всеки е с различно мнение - СВОЕ мнение, най-добре е и ти да имаш такова - единственото, което ще получиш от тази тема е пълна обърквация - за това става, за това не става, това му е както трябва, това не му е както трябва.

    Направи си списък с китари, ако искаш прави по моя начин, ако искаш направо тръгвай към магазина, пробваш ги и търсиш каквито и да е разлики, тогава решаваш коя е за теб и коя не.

     

    Да не говорим, че дори не си споменал какво ще свириш - ясно е, че ще е поне рок, но пък примерно има огромна разлика от звук за рок, звук за хеви метъл и звук за дет метъл. За това - в единия случай питаш, и както ти казвам - се объркваш, в другия случай - отиваш и пробваш.

     

    Мерси за съвта! :thumbdown: И свиря в група- свирим главно хард рок(AC/DC) и Metallica по малко, също Black Sabbath. :):rockon:

  10. Има тема за тия китари,а също имаш уши - отиваш и пробваш какво ще ти хареса на Теб като звук и комфорт на пипане,тук всеки си хвали неговото.

    А моето мнение - не са лоши,но пак трябва да си избереш.

    А

    АААА не мислиш ли ,че вече видях тази тема , питам за Hamer Vector бе !!!И да, имам уши, но за тва искам мнение,щото не мога да реша.

    :thumbs_up:

  11. Мисля скоро да си купя китара Hamer Vector . Но се чудя дали си заслужава 700 лева.Китарата е много яка на външен вид(копие на Gibson Flying V), но не знам дали си заслужава парите !!!И също какви китари може да ми препоръчате(от 500-800 лева) ,които изкарват добър звук и са на преимлива цена, че много се чудя.

    Мерси предваритело !

    :):metalist:

    :metalist:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.