Jump to content
Българският форум за музиканти

Rum Bata

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Rum Bata

  1. Rum Bata

    Укулеле

    Купих си КALA Solid Acacia Tenor Ukulele. Магия ви казвам. Вярно е, че децата много се лепят за укулелетата, защото е много лесно да просвири малък човек на това, но също така укулелето си е сериозен инструмент. Личи си майсторската изработка. Моята има невероятно мек тон. Силен е и много цветист. Струваше си 310-те долара. С нея върви и твърд кейс, книга с основните акорди и малко уроци (+ CD) и тунерче за укулеле. Хроматично е, просто е малко. Защипва се за края на грифа и може така да си стои винаги на разположение.
  2. Rum Bata

    Укулеле

    Супер. Видях я китарката. Аз направо скочих на solid wood - 310 $ - Kala Solid Acacia Tenor. Приятни мигове с китарката. Убеден съм, че си заслужава
  3. Rum Bata

    Укулеле

    @fefo Не съм спец на този инструмент, а само ентусиаст. Не съм чувал за подобни "трикове", макар да съм изчел доста. А доста понаучих и за струните. 3-та е с друг цвят, защото само тя вероятно е с намотка. Вземи си струни за укулеле по интернет. За какво ще купуваш китарни. Има евтини по 2-3 евра. Кой точно модел е китарата? Lanikai ли е и колко струва?
  4. Rum Bata

    Укулеле

    Реших да си взема Mainland Classic Mahogany Concert. Страхотна е. Да ти кажа честно даванeто на 50-60 лв. за някой самоотлепващ се боклук ми идва по-скъпо, отколкото 300$ (китарка + case, тунер и 1-2 книги) за тази Mainland.
  5. Rum Bata

    Укулеле

    Аз се запалих много по укулелето. От няколко години страшно се кефя на хавайската музика и като капак се хвърлих на Кала Солид Акация. Смятам да си взема размер: концертна. Препоръчителната цена е 419$, но се ппродава за около 280$ - 300$, а аз намерих къде е по 250 Сайтът, който цитирам по-горе, дава много изчерпателна информация за укулеле.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.