Jump to content
Българският форум за музиканти

Rum Bata

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    bass guitar

Rum Bata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Rum Bata

    Укулеле

    Купих си КALA Solid Acacia Tenor Ukulele. Магия ви казвам. Вярно е, че децата много се лепят за укулелетата, защото е много лесно да просвири малък човек на това, но също така укулелето си е сериозен инструмент. Личи си майсторската изработка. Моята има невероятно мек тон. Силен е и много цветист. Струваше си 310-те долара. С нея върви и твърд кейс, книга с основните акорди и малко уроци (+ CD) и тунерче за укулеле. Хроматично е, просто е малко. Защипва се за края на грифа и може така да си стои винаги на разположение.
  2. Rum Bata

    Укулеле

    Супер. Видях я китарката. Аз направо скочих на solid wood - 310 $ - Kala Solid Acacia Tenor. Приятни мигове с китарката. Убеден съм, че си заслужава
  3. Rum Bata

    Укулеле

    @fefo Не съм спец на този инструмент, а само ентусиаст. Не съм чувал за подобни "трикове", макар да съм изчел доста. А доста понаучих и за струните. 3-та е с друг цвят, защото само тя вероятно е с намотка. Вземи си струни за укулеле по интернет. За какво ще купуваш китарни. Има евтини по 2-3 евра. Кой точно модел е китарата? Lanikai ли е и колко струва?
  4. Rum Bata

    Укулеле

    Реших да си взема Mainland Classic Mahogany Concert. Страхотна е. Да ти кажа честно даванeто на 50-60 лв. за някой самоотлепващ се боклук ми идва по-скъпо, отколкото 300$ (китарка + case, тунер и 1-2 книги) за тази Mainland.
  5. Rum Bata

    Укулеле

    Аз се запалих много по укулелето. От няколко години страшно се кефя на хавайската музика и като капак се хвърлих на Кала Солид Акация. Смятам да си взема размер: концертна. Препоръчителната цена е 419$, но се ппродава за около 280$ - 300$, а аз намерих къде е по 250 Сайтът, който цитирам по-горе, дава много изчерпателна информация за укулеле.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.