Jump to content
Българският форум за музиканти

korepetitora

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    клавишни

korepetitora's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Не съм работил с такова нещо и затова се допитвам, защото иначе няма как да знам на кой вокалист може да се насторят терците за хиджас, минор с втора низка степен, минор с четвърта висока и т.н. в българската народна музика. А знам, че се работи така по кръчмите, и не само. Знам, че има всякакви, но са скъпи и сложни, а не ми се занимава. Виждал съм Digitech EX, че може да се направи в users каквото искаш, но е стар и не се произвежда вече, иначе е хубав и втора ръка върви около 300 лв. Търся някакъв подобен.
  2. Сигурно е подходящ и изглежда труден за работа, но струва около 1000 лв. и е малко множко в случай, че работя с клавир Korg pa 60, който и той е там някъде като цена. Ако има подходящ по-евтин вариант на този вокалист, поне на половината на тази цена, добре. Искам да може да пее терци в различни bg ладове и да не е зависим само по миди път за живо свирене със стилове, но и за работа с миди и mp3 файлове. Да има вградени user скали за естрада и някой друг ефект при пеене. Благодаря все пак.
  3. Търся информация за някаква марка хубав вокалист за глас за живо пеене в кръчма (най-често терца на основния глас и др.), който да не е зависим от миди клавиатурата на синтезатора, с възможности за настройване или готови user programs в различните ладове на балканската музика, да има собствени вградени скали (ладове) от световната музика и да е лесен за упутреба в реално време. Чувал съм за модел на digitech, но все пак ще ви бъда благодарен за повече инфо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.