Jump to content
Българският форум за музиканти

kokalvd

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kokalvd

  1. Здравей!!ако търсиш кубе моето е почти ново Фендер-фронтмен+вграден овърдрайв и реверб!!за инфо и снимки:тел0895720399::скайп:yngwie64 цена160лв.пращам с еконт!!..при интерес, обадете се!! и не злоупотребявайте с телефона.
  2. kokalvd

    Лепенки

    .... Абсолютно е прав колегата!!..виж снимки на Ингви!!акусттиката му е само с кончето(на Ферари)оригиналната ПВЦ Е на гърба на почти всяка негова китара!! ..нали рекламира марката!!!...до скоро и дано съумееш да съчетаеш готиното без да е претрупано!!!
  3. kokalvd

    Начинаещ...

    Според мен и самоукият може да стане добър китарист. Човек може и без уроци, ако е достатъчно упорит. Ако Дийп Пърпъл ти е любимата банда, както всъщност казваш, хвани и почни да им учиш парчетата едно по едно. Има какво да се научи от Ричи Блекмор. Това много ще ти развие техниката. Що се отнася до класическата музика, тя също много ще те развие, но щом не ти харесва, няма смисъл да я свириш. Познавам наистина много добри китаристи, които не са ходили на уроци никога през живота си, но знаят какво да правят като се упражняват у дома. Здравей!! ...пробвай със техниките на Ингви Малмстиин!! има уроци...и класика и рок!!и...мнооого други пинизи!!...ако ти влезе в сърцето,почвай го!! и никога не съжалявай!!...поздрави от Видин."Росен-Кокала".
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.