Jump to content
Българският форум за музиканти

steve morse fan

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара за суперначинаещи

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Кърджали

steve morse fan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Нещо стана с нета и нямах 3-4 дена. Доста се е развила темата в положителна посока. Благодаря много на взелите отношение по питането ми и споделили своя опит към прохождащите в материята като мен. Изясни ми се, че не е толкова важно, ще трябва да избирам според звученето, а не според положението на адптерите. Още веднъж благодаря!
  2. http://cachepe.samedaymusic.com/media/qual...64cea365e33.jpg Точно за това говоря. На снимката се вижда ясно зверското (поне за мен) разминаване на 1-ва и дори 2-ра струни при хъмбъкера при бриджа. За цената на която се продава за мен е несериозно да има такива отклонения. Но все пак дали оказва влияние на звукоизвличането от струните това неточно положение на адаптерите???
  3. Благодаря много, значи истината е като вземам да гледам да минават точно през центъра и да ги гледам на живо, а не на снимка за да няма разминаване.
  4. Задравейте, за да не пиша нова тема ще използвам тази на колегата ако няма нищо против. Интересува ме положението на струните върху адаптера има ли значение за качествения звук на китарата в смисъл дали минават точно през центровете на болтовете на бобината или са изместени леко в страни от центъра. Защото искам да си взимам ел.китара и на много от обявите се вижда как 1-ва и 6-та обикновенно са изместени от центъра, все едно адаптера е по-дълъг и не застава правилно под струните. Дано да сте разбрали описанието ми. Не намерих отговор във форума, а ме интересува дали е важно. Благодаря на споделилите.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.