Jump to content
Българският форум за музиканти

asenbesni

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от asenbesni

  1. Още веднъж благодаря на всички! Отговорите и съветите ви са ми много полезни. Истината е, че този бас исках да го стегна само по сантиментални причини, за което цената все пак трябва да е разумна, за свирене си имам доста приличен Fender Jazz bass Special Japan и един Epiphone Thunderbird. Ще проверя и при Градинарски, макар, че ми казаха, че той се занимава само със сетъп вече. Още веднъж мерси колеги!

    • Like 2
  2. благодаря за бързите отговори. Да ясно е, че има доста нередности свързани с китарата. нито един от патентните номера по нея не е по системата на фендер. Иначе с КD basses си писахме малко за този бас и той ми спомена, че вече се занимава предимно със сетъп, не реставрация. Някакви съвети какво да го правя тоз бас?

  3. Здравейте,
    нов съм във форума, но вече имам и определено питане към лютирите-съфорумници.
    Пиша по повод репарацията на един Fender Jazz Bass Mexico /70-те години/. Баса не е в завидно състояние както ще видите и от снимките,
    но тъй като има сантиментална стойност за мен, бих искал да възвърна част от блясъка му и да го направя, ако не красив, то поне оперативен отново :). От снимките можете да придобиете представа, че си е сериозен ремонт, не е гледан добре - открих го забравен в мазе. Има усукан гриф, нацепен фингърборд и множество забележки по тялото а вероятно и по електрониката. Не държа всичко да е оригинално,  но бих се радвал да е поне марково :). Кажете, кой може да се заеме със задачата, защото вече на няколко колеги от форума писах и те се отказаха да се занимаят. Ясно е, че трябва да е човек със приключенски дух :)). Пишете на лични или на някой от другите ми контакти: e-mail адрес: asen.ivanov@dna.bg; тел. 0888 88 51 89.
    Намирам се в София, но съм готов да пращам с Еконт.

     

    Ето и снимките:

    https://www.flickr.com/gp/41289007@N06/8cx3U7

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.