Jump to content
Българският форум за музиканти

System_

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от System_

  1. 1.Synyster Gates 2.Alexi Laiho 3.Brendon Small 4.Yngwie Malmsteen 5.John Pettruci 6.John Frusciante 7.Brian May 8.Angus Young и много други...Някои заради убийствена техника,други заради гениална композиция,трети заради неуморимо дивеене по сцената...
  2. Здравейте! Историята започна след като strap-а на взет на заем бас поддаде и басът падна и боята около жака се олющи.Въпросът ми е,може ли да се пребоядиса без да си личи само в областта на инцидента или трябва цялото тяло да се пребоядисва и каква горе-долу е процедурата? Поздрави и благодарности!
  3. Значи, дон кондор-а от схемата която си дал ще послужи за ряз на високите, а преамповете за усилване на звука.В такъв случай когато има преамп,ще е нужен ли усилвател?Не ги разбирам много нещата затова ще разпитам по обстойно.И наистина много благодаря за отговора.
  4. Здравейте.Въпросът ми е дали е възможно 2 тонколони 240W 8Ω да минат през усилвател към миксер (2 канален) и към него да се включат 2 китари като баланса на единия канал се настрои на крайно дясно а другия крайно ляво.И вече между китарите и миксера да си има съответни ефекти...Мислим го за свирене в група.Търсих такава тема,но не намерих затова питам с риск за подигравка. .Поздрави!
  5. Здравейте!Имам няколко въпроса,защото не разбирам изобщо и ще помоля някой по компетентен да обясни.И така: 1.имаме микрофон,аматиорски,на Philips закупен от най-видно място (Technopolis) и сме го вързали към 10 годишна уредба с L и R тонколони.И като усилим повече от половината се получава огромна микрофония....таа въпросът ми е,какви са причините (явно ще са няколко) Благодаря предварително! 2.този е по-лесен (предполагам).Като усилим кубето за китарата пак се получава микрофония. Извинявам се ,че дори не знам как да си задам въпросите ,но съм некомпетентен по тези теми все още.....но нали всеки тръгва от някъде ):
  6. Здравейте!Не исках да публикувам нова тема,но не намерих обяснение на "Какво точно е процесор" и ще ви помоля да ми обясните по-подробно какви функции има,могат ли да се включат 2 китари в 1 процесор,ЗА КАКВО СЛУЖИ?Ако има друга такава тема се извинявам.
  7. Благодаря много на всички.Отказахте ме да влагам пари в Squire.Ще се събира за нова китарка.....благодаря!!!
  8. Притежавам скромната Fender Squire strat и съм новак.Ако може мнение(я) за какви адаптери да и сложа,ще се свири Punk,Hardcore,Metalcore до Trash и Black metal.....гледах много клипове за EMG 81/85 и общо взето ухото ми се спря на тях.Също да попитам дали има смисъл на тази китара да и слагам мощни адаптери (дали ще се получи нещо)?Въптосите ми може да са глупаво зададени,но все още нищо не разбирам....soo be gentle
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.