Jump to content
Българският форум за музиканти

NuTr0cKeR

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Piano, Keyboard

NuTr0cKeR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Еееее хамондът си е класика! Лично аз съм се запалил най-много по този инструмент от Кийт Емерсън(включвам и трошенето ) и Джон Лорд. Последния даже го гледах в Пловдив на 1 септември миналата година и да ви кажа, просто ми отнесе главата от звук с Хамонда! Мечта ми е да имам такъв, но има и доста добри заместители. Дори в блендите на Корг можете да намерите добри попадения. Иначе много добър заместител, като инструмент на хамонда за мене е Норд С1. Страшен звук вади, а и цената май не беше космически висока. Дай Боже да имам удоволствието някой ден да притежавам такъв инструмент, защото просто ще го изяда от свирене
  2. NuTr0cKeR

    Любими певци

    Стив Пери, Дейвид Ковърдейл, Фреди Меркюри, Майкъл Джексън, Фил Колинс, Том Кийфър, Стивън Тайлър, Мик Джагър, Робърт Плант, Пол Роджърс, Иан Гилън, Джон Бон Джоуви, Стив Лукатър, Боби Кимбал, Джон Ленън, Сами Хагър, Дейв Лий Рот, Питър Ситера, Аксел Роуз, Роби Уилиямс и още доста
  3. Еееее, гръмна ми главата от тоя Рудес бе :X Че е страшен пианист и клавирист, така е, но има и други, които според мене са направили доста повече от него и като изпълнители и като музиканти. Тъй като доста прогресив рок фенове има тука, за мене човекът е Кийт Емерсън. Освен прогресив, свири блус, джаз, класика и тн. А освен това има доста по-новаторско мислене от Рудес, да не говорим пък и за композиране! Никъде тук не видях Рик Уейкман! Страшен е и той! Също човек, който е започнал с класика и е минал към други стилове! Разбира се тези двамата са едни от многото! Има още хиляди клавиристи от всякакви групи, Тото, Дженезис и тн. и тн.!!!! А за джаз и класика да не говорим-и там гъмжи от доста имена! Така че препоръчвам на феновете на Тиатър, да не спират да харесват наистина страхотния Джордан, но и да не се забиват само в него, защото има много други страшни пианисти!
  4. За техника гами, етюди (ама не да почваш от Лист и Шопен, а от Черни, Беренс и тн.). Техниката наистина е адски нужна, понякога е скучно да се работи за нея но трябва! Все пак свиря от 4 годишен и знам какво е Но техниката далеч не е всичко! Трябва да търсиш хубав тон, да свириш нацяло произведенията и тн., неща, които се постигат дълго и трудно и не само с работене на етюди! Иначе, тъй като съм и клавирист, ако си в час със свиренето на пиано, проблеми със свиренето на клавир няма да имаш(говоря от гледна точка на самото свирене). Иначе за синтовете ти трябват вече знания за звук, бленди, честоти и такива работи. В интернет е пълно с всякакви обяснения относно функциите на даден синт. Пожелавам ти успех в ученето!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.