Jump to content
Българският форум за музиканти

Ruin

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Ruin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ясно освен избиване на комплекси и нападки нищо друго няма да се види... съжалих, че сложих темата не на всеки му се отдава да вади по слух на някой повече време на други по малко ... интересното е , че колкото и коментара да получи една тема и тва не е само при тази а почти всяка друга поне 40% заяждане за правописа 20 % спорове 20% избиване на комплекси 10 % критика и 10% някой да каже или да помогне по темата жалко е наистина както и да е вече я изкарах сам поради причината, че си взех взех почивен ден от лекции и работа можете да закриете темата.
  2. Начи мисля, че написах, че в нета го няма подразбира се , че съм търсил за гитар про ..
  3. Изтегли си го този таб и провери дали го има аз като пиша тема значи определено съм проверил и не случайно написах няма го в нета, а ако го има със сигурност не се намира лесно...
  4. Царството божие във вас е Всичко е от пръстите и главата другото е лъжа лускавите играчки може и да минават пред простата публика(не, че съм свирил цял живот на живо да не остане някой с грешни впечатления", но все пак всичко е в пръстите всички работим с едни и същи тоналности и ноти от нас зависи ако щеш една факторка от 90 лева акустична да я дадеш на човек който се занимава цял живот с музика пак ще свири добре . От нас си зависи що се отнася до големите както каза един колега по горе "Големите" обикновенно ефекти китари и тнт са къстъм не гледайте че пише гибсън или маршал или квата и да е там чекия... те преди да излязат на да свирят с тях на сцената тези "ефекти " са многократно преработени .Както в музиката така и в живота борба за новаторство и оригиналност . ПП : Най добратата инвестиция е тази да инвестираш в себе си закво ви е да свирите като еди си кой или като еди си кой аман от маняци закво ви е ? И като свириш като Джо Пасс какво ? ти Джо Пасс ли си ? хората теб ли искат да видят или него ? кое ще ти праи по голямо удоволетворение да свириш хубава музика на друг или да свириш собствената си хубава музика ? Не казвам, че е толкова лошо да се свири и чужда музика за началото помага и развива техниката, забавно е да свириш любимите си песни също така , но тва е до едно време някой хора цял живот ей така се мъчат ра приличат на някого..
  5. Незнам дали е тук мястото да постна темата, но тъй като ми трябва за китара реших да е тук. Трябва ми една мелодя на Solder of fortune na purple - Мелодията на вокала ако някой може да я изкра по слух ще се радвам не мисля, че е кой знае колко трудна за изкарване, ако имах повече време щях да я изкарам, но тъй като не съм роден с талант в слуха и още се уча сиг ще ми отнеме поне 4 - 5 дни а ми трябва до утре или в други ден най късно. ПП : Вече потърсих из нета и не, в момента немога да я намеря сам . Защо ми е - просто когато свириш сам без група и вокал се налага сам да си акомпанираш и да си свириш баса на места както и мелодията а импровизациите едно на рака налага ми се да я изкарам само, че няма как да я пея затва ми трябва мелодията аз ще си я хармонизирам както мисля че подхожда блъгодаря предварително извинявам се , ако някаде сам изтарвал буква или правописна грешка било е от невнимание . Може и на таб може и на ноти само,че не знам как ще ги напишете и как да ги отворя ако е на ноти , до сега не ми се е налагало да гледам ноти от компютър.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.