Jump to content
Българският форум за музиканти

TH3Sinn3R

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от TH3Sinn3R

  1. Не, това за Пейдж беше за Гибсъна. Естествено, Пейдж не свири на Епифон. По погрешка съм ръгнал снимка на Епифон реплика на Лес Пол,. Долната (кухата), дето искам да си взема, е също Епифон - реплика на стар модел на Гибсън, използван от Бийтълс, а оттам Lennon Signature. Само хубави работи прочетох за тая китарка. Идеална за рок и блус: А иначе, всички китари със "Сънбърст" окраска са яки.
  2. Еми, по-красиво от класиката за мен няма Тази няма нужда от представяне... Най-красивата китара, създавана някога, от която е изкарван най-якия възможен звук (от ръчичките на Пейдж (естествено лично мнение). А тази мисля да си я взема в скоро време, щото с нещастната Кремонка само се гърча... Epiphone EJ-160e John Lennon Signature Electroacoustic Guitar На практика това е "работният кон" на Бийтълс. Звука и е супер (поне на демотата) за дрънкаторче на акорди като мен. Съотношение цена-качество - добро и, естествено, невероятно красива е. Още повече, че е Ленън Сигничър, а аз съм роден на 9-ти октомври. Ще трябва да се бачка здраво, ама, мамка му, ще си я взема и...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.