Jump to content
Българският форум за музиканти

Iavor Hristov

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Iavor Hristov

  1. Здравейте!След мъничко търсене на таблатура за песента "Не мога да спра да те обичам" на Д2 успях да намеря това: http://peisyrce.hit.bg/crd/ne_moga_da_spra_da_te_obicham.tab Пише,че останалата част от песенента се състои от променени версии на интрото,но не се споменава точно как. Ако някой може да намери пълна таблатура ще съм му много благодарен! Също така търся само такава,която се свири на отделни струни, а не нещо подобно на това...: http://www.akordite.com/index.php?option=c...amp;song_id=191 ...поради простият факт, че ми е много по-лесно да се упражнявам с песни, които могат да се свирят струна по струна отколкото такива, които могат само чрез пълни акорди. Надявам се да не съм прекалено претенциозен и благодаря предварително!
  2. Ами понеже все още съквах на "Horse with no name" потърсих малко и намерих няколко "добавки" към мелодията.Поиеже по-модифицираната (но и по-интересно звучащата) версия е малце далеч от оригинала си създадох хубаво преливане между различните "версии".Сега ще уча Wonderful Tonight.Записах си главните акорди.Само че два акорда ми създават проблеми.Фа (F) и ци (B(H)).Просто баре не мога да правя.Друг въпрос е как трябвада успея да си сложа показалеца на баре на 1-ви праг,среден на 2-ри и безименен и кутре на 3-ти o_O.
  3. Има и свестни,обаче или са вече по-отраснали или МНОГО рядко се срещат
  4. Ок.Много съм ти благодарен за това,че ми помогна =)
  5. Това добре.Ако можете да ми кажете след "Horse with no name" какво да почна?
  6. Последният път когато се чух да пея сам бях ужасен,но е минало време и не съм се опитвал.Смятам тази неделя (когато майка ми не е в къщи :Р) да се пробвам да изпея точно тази песен.
  7. Хора!Хора!Отидохте .Само беше шега с мацките.Каквото ще стане,ще стане.Въпросът е ПРОСТА песен с МАЛКО или ЛЕСНИ за помнене и смяна акорди."Horse with no name" (by America) е супер лесна (и е смятана за най-лесната песен за "кухарка"),защото има само два акорда,които се сменят МНОГО лесно.Другото е ритъм и това го схващам лесно.Не ви казвам да ми давате нещо трудно или с много/трудни за мреминаване акорди.Нещо просто и лестно!
  8. Говоря сериозно.Това с мацките беше шега. Книгата добре,но в нея има само за пръсти а с пръсти ми е трудно да хвана ритъмът под който да свиря (например на "You are wonderfull tonight")
  9. Здравейте всички! Наскоро реших да се науча да свиря на китара.Вече знам някои акорди и се научих (горе-долу) да свиря "Horse with no name" by America.Добре,обаче ми се щеше да се науча на някоя лесна българска песен,която да мога да свиря на някой купон или около огънят..и дай боже да свалям мацките . Искам да ви питам,просто,коя песен бихте ми препоръчали да пробвам като абсолютен новак. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.