Jump to content
Българският форум за музиканти

Светлето

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Светлето

  • Рожден ден 11/21/1978

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    София

Светлето's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ето това вече наистина ми допадна. Благодаря много. И аз вече се понастроих, че е по-добре да се инвестира повечко, но инструмента да си заслужава.
  2. Нещо не ми допадат меките клавиши - все пак съм свикнала на класическо пиано. Можете ли да ми кажете кои марки и модели имат клавиши с тая хамър технология и да ме ориентирате за цени?
  3. Благодаря Ви много! Лошото е, че нямат дистрибуция в страната - дори в София и трябва да търсим време да отиваме на място, за да се запознаем с моделите. Но така е - като не умеем да си ценим собственото, а даваме мило и драго за чуждото пък било и по-качествено или не толкова.
  4. Здравейте! Начинаеща съм. Имам стара китара, която искам да сменям. Препоръчаха ми Кремона, но в София нямат дистрибуция и не мога да ги видя. След обаждане по телефона в завода ми казаха да се ориентирам по моделите в сайта и да попитам за цена, но аз не мога да се ориентирам по сайта. Може ли някой да ми препоръча модел на китара от техния асортимент. Доста ни е трудно сега да ходим до Казанлък - работят само в делнични дни
  5. А магазина на петте кьошета къде се намира точно?
  6. Наистина е много яко, но...големичко ми се вижда. Гарсониера, две деца + 1 бебе ... можеш да си представиш колко пространство имам. Какво мислиш за YAMAHA да речем PSR-E213 / PSR-E313 - поне втория модел има и връзка към компютър. Можеш ли да ме насочиш и към специализиран такъв магазин в София, където може и да ни посъветват. Благодаря ти предварително.
  7. Здравейте! Мисля да си купувам някакъв клавир. Доста изчетох из форума, а и на други места, но виждам тук, че постингите са доста стари - от преди 3-4-5 и повече години. Аз съм вземала уроци по пиано в продължение на 10 години. Имам класическо пиано. Доста години работих като корепетитор в ритуална зали на сватбени тържества. Понеже в момента живя в гарсониера и ми е много трудно да си взема пианото от дома на родителите ми, си наумих да си купя клавир. По изчетенето сякаш съм понаклонила към YAMAHA. Притеснява ме това, че аз искам както да има ритми като самосвирките - все пак сигурно ще си правим музикални купони, така и да мога да си пусна режим, който да е максимално близък до класическото пиано, за да си свиря и класика. Разчитам на вашите мнения. Не искам нещо твърде професионално, но все пак нека е нещо, което си струва, да има връзка към компютър и да е на сносна цена. Знам, че твърде много неща искам на едно място за ниска цена, но ми се иска да се поместя в 500лв. Ако не мога, мога да помисля и за 1000, но доста по-трудно. Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.