Jump to content
Българският форум за музиканти

DeLfIn95

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

DeLfIn95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Еми да де, аз реших да свиря на такава с метални струни
  2. Мерси много за съдействието! Ще видя, ако се запаля ще си взема акустична с метални струни (6). Вече като дойде това време, може пак да помоля за съвет.
  3. А относно броя струни?
  4. Еми да, на тази в клипа ми харесва звученето, и щом е акустична, азначи такава А иначе като се казва найлонови струни, те попринцип от какво са направени? И предполагам, че с метални ще е по-издръжлива. И, може ли на такава с найлонови да се свири с перце?
  5. Значи за начало класическа с найлонови така ли? Друго да попитам, сега разгледах в amazon и има доста красиви на външен вид китари, понеже не разбирам по това ги оценявам те са, за евтините говоря, от $30 до към $60 - $70, та ако си взема за долу горе толкова пари, като за начало добре ли е?
  6. Добре, но класическа или акустична?
  7. DeLfIn95

    Мобла за съвет

    Здравейте! Много искам да се запиша да свиря на китара, намерил съм къде, но се двуумя каква китара да ибера. Прочетох доста теми, то пак немога да се ориентирам точно към някой тип китара. Ако може да ме посъветвате, ще съм Ви изключително благодарен. Ето въпросите ми: Двуумя се между класическа китара с найлонови струни или акустична с метални. С коя е по-добре да се започне като се има в предвид, че съм абсолютен новак? И, ако реша да си купя кита каква да бъде и как мога да си я избера като нямам никой познат, който да свири на китара. Попринцип аз свиря на пиано от 6 години, но немога да преценя дали фалшивее или не, много рядко разпознавам фалшив тон, защото немога да пея вярно (само от до до фа са ми верни). И затова питам да ме насочите, и казвам пак, че още не съм решил да си вземам китара, ще походя малко на уроци (под малко имам предвид няколко месеца), и ако се запаля и реша, че ми харесва тогава вече ще мисля за закупуване на инструмент. Също да микажете (аз съм на 15) дали е твърде късно да тръгвам на уроци или не ? И последно - харесва ми китарата в ТОЗИ клип, още от начало, където са двама седнали на сцената, ако може да ми кажете какъв тип е. Благодаря Ви предварително!
  8. Вижте това клипче то е на Richard Clayderman - Ballade pour Adeline, но вижте, че освен пианото има и музика за фон тя ми трябва може ли да помогнете плс?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.