Jump to content
Българският форум за музиканти

borhes_

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Бургас

borhes_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Много интересно ми стана за стерео озвучаването на китарата. Аз лично никога не съм експериментирал с два микрофона на едно кубе при свирене на живо. А иначе най много си харесах озвучаването в ситема на FBT, мисля, че беше серия Max. Беше едно лято на Сл. Бряг, тогава свирех с Randall и без особенни усилия се получи доста приличен резултат. Истината е, че и PA'апаратурата е много важна, затова клубовете в България (или поне повечето) трябва да поставят нещата на по-професионална основа.
  2. asen93 много полезно видео. Ясно е, че с различно оборудване и през различна апаратура винаги се получава различен резултат. Положенията на микрофона са много добре показани на видеото, но аз например като че ли само Shure sm57 съм пробвал. Даже не знам други модели, нека ако някой има информация и за други модели да я сподели.
  3. Здравейте младежи, Прегледах темите до някъде, не срещнах нещо подобно и рещих, че ще е интересно всеки да сподели своето виждане по въпроса. Аз лично свиря по клубове с Marshall JTM60, в комбинация с китари Gibson Studio и Fender HSS Mexico. Общо взето експериментирам с различни положения на sm57'ца спрямо говорителя, но не съм безкрайно доволен от резултата. Ако някой знае някой някое "вълшебство" по въпроса, моля нека да заповяда и инженерно да ни обясни. Примерът с моето оборудване нека не е основен, а всеки да сподели своя опит.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.