Jump to content
Българският форум за музиканти

mikcheto_o

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mikcheto_o

  1. Повтарям-може да звучи малко смешно-съберете се,създайте нещо с което да се гордеете и да ви радва!(тук щях да кажа:"И след седем години го пратете на училище",но после се отказах за да не те обидя.)
  2. Такаа... Първо казвам здрасти И сега . Отворих тази тема или по скоро създадох , защото искъм да дадете своето мнение. Става въпрос ,че от година аз и една приятелка много искаме да създадем или основем собствена група ... На някои може да звучи смешно но аз вярвам в себеси и знам че е възможно . Зная че не е толкова лесно зная че трябва и време но все пак ... И сега които може да помогне със свое мнение нека пише . Нужно ни е също и хора които да свирят на китара барабани и пияно или синтезатор , и да са от Стара Загор Повтарям , звучи малко смешно но аз не намирам нищо лошо в това няколко млади таланти да се съберат и да направят нещо с което ще се гордеят и ще ги радва ....
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.