Jump to content
Българският форум за музиканти

HydroLogic

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от HydroLogic

  1. Здравейте колеги! Искам да попитам дали някой може да ми предложи лютиер в София за сетъп на моита тояга и колко пара приблизително ще ми струва? Благодаря предварително !
  2. След дълго умуване какво е този инструмент реших да постна тема
  3. Аз бих си купил Корт Х1, иначе Скуайър е класика за начнаещи! Бих си зел Корта понеже има 2 хъмбъкър адаптора, разбира се за 200-300 лева не може да се очаква страхотно качество на звука, но според мен е по-добра от Скуайър и долопосочената. Пробвай и 3те в магазина и все пак избери тази която най-много ти допадне.
  4. Не,не е в гаранция.Затова се чудя дали някой е имал сходен проблем. Иначе отворих пикгарда,но не видях нищо нередно,а не разбирам от ел.техника достатъчно за да бърникам.
  5. Здравейте момчета! Проблема е следния:имам китара Стаг,копие на Скуайър Страт,когато я включа към усилвателя и сменям адапторите звука изчезва,единствено на най-високата позиция работи нормално.Установих,че като бутам леко ръчицата с която се сменят нагоре надолу прозвучава за секунда. Явно от некачествената изработка нещо се е разместило или разпойло. За съжаление нямам представа какво и как да го поправя,затова се обръщам към вас. Предварително благодаря!
  6. Благодаря за изчерпателното инфо! За да затворим темата да попитам,дали ми е нужен непременно хъмбъкър за да създам флажолет ?
  7. Здравейте момчета,значи свиря от около година и малко. Имам проблем с пинч хармониките,където трябва да си поставиш палеца след като пикнеш с перото. Та значи искам да попитам дали може да се постигне пищенето с китара от 200 лева и 10W(скапан)усилвател. Нямам ефекти (камиончета),опитвах се доста време и не се получава просто самия остър звук. Отделно знам че е много по-лесно да се постигне пинч хармоника с хъмбъкер,но моята китара е с 3 единични,та ако може някой да ми обясни ще съм много благодарен !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.