Jump to content
Българският форум за музиканти

nitrous

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

nitrous's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Учителя, при който приятеля ми ходи, е в коледна почивка, чак след 2 седмици ще може да се види какво може да се направи. Настройките на кубето са точно такива, каквито са на клипа. От Търново съм...
  2. Добре, съжалявам, не съм запознат с тази терминология Най-вдясно е
  3. Тази ръчка има 5 положения, в момента беше на най-дясно, там най-високо звучат тоновете. Като е най-вляво звучат ниско, като на бас китара.
  4. Нямам си и най-малка представа за какво ми говориш
  5. Нагласих усилвателя според това как е на клипа около 2:30, но пак нещо не ми харесва. Записах малко произволно дрънкане, моля кажете дали звучи както трябва, или пак липсва нещо. (не ми се смейте за записа, не мога да свиря на китара и не е моя ) http://dox.bg/files/dw?a=c18111e7dd
  6. Мъча мъча, не мога да изкарам правилен звук. Слагам Gain до средата, включвам на Drive режим, и би трябвало да стане, нали? Ама се чува единствено като кухарка, с лееееко изкривен звук. Като сложа Gain на макс, звук не се чува, а само пращене. На Clean режим звучи точно като кухарка. Вече почвам да се предавам Да не е нещо от настройките на самата китара? Имам 2 въртящи копчета, едното е за сила на звука, другото е за тон. Имам и една ръчка, която променя начина на звучене, но не е нищо особено, че да звучи с хубав "метълски" дисторшън. Да не би да трябва да свиря на акорди, че да изкарвам звук?
  7. Здравейте, помагам на един приятел да си настрои новата китара, но не можем да нагласим усилвателя и самата китара да изкарва по-твърд звук... Китарата е Yamaha ERG-121C, усилвателя е Yamaha GA-15. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.