Jump to content
Българският форум за музиканти

VraimentUnleashed

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

VraimentUnleashed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Обществена Репутация

  1. pishi za barabanist na skaip evidence555

  2. здрасти ;p чуват се добри слухове за тиб, ако дадеш на лично един теле...

  3. az sam navid da probvam barabanist sam eto mail za vryska Joey_Jordison_1@abv.bg

  4. Мерси и на двамата за поясненията А за китарата, електро-акустична е и да, стават някакви микрофонии понякога като се включвам, но там, където е имало хора на миксера, които си разбират от работата, не знам какво правеха, но звукът си беше перфектен.
  5. Извинявам се пердварително, ако има подобна тема; не съм разглеждал всички една по една, пък и не знам къде точно да си задам въпроса. Значи, идеята е следната. Бих искал да си set-up-на някаква система от неща у нас, така, че да мога да записвам акустична китара и глас с някакво доволно качество, не кой знае какво и евентуално върху записа да мога да добавям и втора китара, като си пускам отделно първоначалния запис в ушите и свиря отгоре, но мога да мина и без тая част, ако много се усложнява процедурата. Не разбирам нищо от запис на звук, но моето предположение е, че ми трябва малък миксер, в който да включа китарата и микрофона и да го свържа през USB в компютъра. Но това е само мое предположение и на практика нямам идея как би се получило. Нямам кой ад питам и затова се обръщам към вас, съфорумници. Ако някой може да даде малко разяснения по темата, бих бил благодарен.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.