Jump to content
Българският форум за музиканти

Jaykay

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

Jaykay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Jaykay

    ESP LTD MH-350

    Красавица, с фиксиран бридж и тру боди - струни. Не съм пипал такава, но имах Ibanez SZ320 и SZ520 със сходни характеристики. Ако се доближава по качества и звук, трябва да е отлична китара! Това 619, което прочетох в някакъм интернет магазин, ако е евро- цената ми се струва въз солена, сравнена с цената, примерно на Ibanez SZ320 или 520- поне според мен. Shecter Omen 6 е със сходни характеристики, мисля!
  2. Tokai ALS 53 ?

  3. ЗДравей!

    Фенедерът замина, друже.

    Съжалявам.

    Има една чудесна Lag rokline light- тип страт китара, френско производство. 24 прага

  4. колега продаден ли фендер страт. и аз съм пловдив

  5. Споделям последния пост и този на kolio_k! Апропо, истина е и това, че темата беше отворена информативно. Колкото и бързо да свири един китарист, ако музиката не идва от сърцето, си остава просто и САМО бързо свирене. Запомняш само това и нито един тон, нито хармония! Аз ще допълня неизчерпателното изброяване на колегата с имената на големите Джими Хендрикс и Брайън Мей. На кой му пука, колко е бърз Мей- на никой, но китарата му пълни стадиони. Дай боже, това да се случва и на БГ китаристи!
  6. Изборът ти се е спрял на китари, които значително се различават по отношение на стиловете, които се свирят с тях. Макар и двете да са добри, особено като за първа китара/ дай боже всекиму/, трябва може би да обмислиш дали метъла те тегли или по-скоро хард и блус.
  7. Ето ти още една идея - Жоро Камбарев, телефон 0887456003! Това, в случай че не се гласиш да свириш неща на Франсиско Тарега... . Човекът е много точен и внимателен!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.