Jump to content
Българският форум за музиканти

totmana

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от totmana

  1. Ами вече съм го решил - ще бъде БТБ 205 с 5 струни, защото бтб 200 с 4 струни го няма. Разгледах я по-подробно, стори ми се удобна и някак си в сравнение с някои други които разглеждах ми се струва добре пипната като изработка.Тялото си е стабилно - махагон:rocker:.Бих искал да попитам какво кубе е удачно да си взема като марка и модел, може би в диапазона 15-30W.Гледах Маршал,Беринджър.........но нямам преки впечатления.Бюджет за кубе 200-300лв.

  2. Това за агатиса не е нарочно - чиста случайност.Иначе май везните клонят към BTB 200.Само,че не го мернах никъде.В МЦИ също го няма този вариант.Имат модела с 5 струни, но не знам дали в моя случай това ще е удачно.Ако не намеря BTB 200, може би ще избирам между GSR и SR модел.

  3. Благодаря за информацията:rockband:. Само едно питане имам относно марката Cort понеже нямам абсолютно никакви впечатления за нея. Днес в магазина на Dynacord на 5-те къошета ми показаха един модел който ми го похвалиха много - Visit My Website . Само,че цената много ме очудва - 320лв, с 4 струни е около 300лв.

    Човекът в магазина ми каза,че негов колега който имал доста годинки свирене(свири в Ритъмбойс) като го хванал и посвирил малко на него се очудил как може този бас да струва толкова малко - очаквал да струва двойно повече.Моля, ако някои има някакви впечатления от този модел или от марката Cort като цяло да сподели мнението си :whistle:

  4. Мерси за подробното мнение.Днес гледах този пакет на Ibanez -Visit My Website. Цената му е около 600лв. Моделът на баса в пакета е GSR 190 J. Тук намерих и нещо като демо на тази китара -

    .Забелязах, че модел GSR 180 е около 400лв. SR 300 FM e 530лв. Имаше варинта на BTB - BTB 205 - обаче с 5 струни - цената му е около 700лв.Ще потърся някъде дали няма модела с 4 струни - BTB 200.
  5. Мерси за отговора;) в случая има ли предимство активната електроника на SR 300 спрямо пасивната на BTB 200 или в този случай няма особено значение? Иначе и аз съм дочувал ,че махагона си е по-добре отколкото агатиса. А колкото до това ,че не е толкова леко да свириш на бас, смятам да се потрудя доста - поне ентусиазма е голям в момента. А иначе бих се огледал и за други предложения дори и за по-малка сума, стига да са добри.Също така гледах и един комплект на Yamaha за начинаещи - там модела мисля,че беше RBX 170 и усилвател към него 15W.Дали си заслужава този пак? Също мернах и няколко моделa на Cort - за тях обаче нямам никаква представа какви китари са? Общо взето това са марките и моделите които гледах.А по принцип този модел BTB 200 подходящ ли е за всякакъв стил музика или е по-скоро насочен към по-тежкия рок(казваш,че имат по-агресивен звук)? Лично на мен ми се стори ,че SR 300 има по-фънкарско звучене , но може и така да ми се е сторило или пък да е въпрос на настройки, които да докарват подобно звучене и при BTB 200?

  6. От доста време (годинки) се каня да взема да се науча да свиря на бас китара, и може би този момент вече настъпи :drummer: Сега трябва да си купя бас за тази цел и за момента съм спрял вниманието си върху два модела на Ibanez. Бих искал да попитам по-опитните от мен в тази област кой от двата модела си заслужава повече - SR 300 или BTB 200? Понеже имам възможност в момента да взема нов инструмент до около 650-700 лв.,предпочитам да е нещо което дори за в момента да е повече от необходимото за начинаещ като мен.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.