Jump to content
Българският форум за музиканти

Aurora

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Aurora

  • Рожден ден Декември 9

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    София

Aurora's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. От това което разбрах мога да пробвам да ти отговорял. Може би броят им наистина е ограничен, но могат да се променят. Правилно ли съм разбрала? "свири предимно с дясната ръка, а с лявата предимно (както често наблюдавам) се подпира, чеше и боцка кебабчетата, докато свири" - това е култово! Имам нов въпрос. Ако си взема по-обикновен клавир като за първи, какви характеристики трябва да има? От това което прочетох мисля, че Workstation е за доста напреднали хора, които искат да композират, но пък Аранжора е пълен с готови неща, които със сигурност няма да ми трябват особено, нали идеята е сама да свиря, а не да се подпирам с дясната ръка.
  2. Мерси за страхотните съвети! Може би наистина е по-добре първо да се вземе нещо по-просто, пън после да се целя към Тритоните..., но какво? Роланд? Иначе, за Тритонв бих дала над 1000 лв без да съжалявам, понеже е наистина качествен! Някой има ли някакви наблюдения върху клавирите на Норд?
  3. mitkosan, Тритона Ла не е ли твърде професионален?
  4. Първо да ви благодаря на всички за хубавите отговори!!! mitkosan, определено не искам кръчмарски самосвирки, ще потърся Тритон ЛЕ. miro2bg: Сама ли ще се учиш да свириш или ще ходиш на уроци? - Иска ми се сама да се пробвам. Досега не съм ходила на уроци по каквото и да е, по-интересно ми е сама да разучавам нещата. Разбира се, няма да мине без книжки и няколко "консултации" при познати музиканти. Имаш ли възможност да инсталираш пиано (истинско) в къщи или ще пречиш на съседите? - Не мога истинско, точно затова искам клави. А и клавира има много повече екстри от нормално пиано. До каква степен мислиш да напреднеш - за да се научиш да свириш ще трябва да минеш през гами, технически упражнения, етюди, класика - все неща без които не можеш да научиш кой знае колко, готова ли си за такава "скука"!? - Гами, технически упражнения, да. Но искам да разучавам парчета, които ми харесват. Това е и една от причините да не ми се ходи на уроци. Дано е от помощ при съветораздаването
  5. Здравейте! Сигурно това е хилядната такава тема, но наистина имам нужда от помощ. Съвсем начинаеща съм в музиката, обаче съм амбицирана да се науча да свиря и не мога да си представя по-подходящ инструмент за мен. Искам нещо истинско, а не самосвирка, дори и да е на старо.Моля ви да ми препоръчате някакъв модел. Хората, които питах ми предложиха да си взема миди, или нещо, което не е ПА, тъй като няма да мога да използвам всичките функции в началото.... А що се отнася до това какъв стил музика искам да свиря - метъл (Nightwish), рок. Не искам да съм в група или да стана най-великият клавирист , просто ми се свири за удоволствие, със сигурност знаете какво е чувството. Благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.