Jump to content
Българският форум за музиканти

Wheels_of_Fire

Members
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Wheels_of_Fire

  1. :punk_guitar:

    Rg 7321 тoва е моята мечта :punk_guitar:Понеже гледам, че си се надъхал да я купуваш ДАВАЙ аз ще си я взимам другия месец, защото още бачкам и нямам парите, но относно флойда е.и го(??) (освен ако не държиш) Аз примерно нямам нужда от флойд поне за сега въпреки, че съм свирил на китара и с флойд. Много ме кефи, но мога да го преживея. Все пак 7-струнна китара - яко жицииииии . Та отнесох се много исках да ти кажа само 1: КУПУВАЙ и се похвали после как е.

    Малко пренебрегвам правилото за цитиране, обаче имам чуството, че съм в някой проклет чат! :cheers2:

    Ако някой не го мързи да брои колко грешки не ме домързя да поправя, а има и още.

  2. По темата за затоврените теми: възможно ли да е да се даде възможността(чрез бутон ли или нещо подобно) всеки пуснал тема в Купувам-Продавам да си затвори сам темата? Така след като е продал или се е отказал да продава просто ще си клъцне темата и няма да има излишни въпроси, а и ще се спести малко работа на модераторите. :punk_guitar:

  3. Честито и от мен!

    Да бе, това си е надуваема китара, и аз имам такава, но синя и с х-образно тяло ;) Иначе забележете как си е заключването на грифа и флойд роуз. И праговета на места са по 2...ако се захаби едното да се ползва другото, като зъбки на крокодил..те там си падат, ама да млъквам, че се отплеснах :P

     

    Иначе и аз си имам нова китара от 2 дена и носи името на великата марка китари Marathon. ;) За сметка на това е много добра за парите си. Снимки нямам засега, но мога да измисля отнякъде.

  4. Според мен си е трудно, но особено трудно когато правите кавъри. Примерно, Джейм Хетфийлд си пее и свири, прави си партиите и на китарата и на вокалите да не са толкова трудни за самия него. Предполагам и другите са така...свириш свой риф, който знаеш перфектно и няма никакъв проблем отгоре да пееш ако можеш да пееш естествено. И все пак всичко това трябва много да се репетира и да се упражнява, за да става не толкова сложно. Това никак не е на заден план. А възможно е и всичко да си е въпрос на талант...на развит талант:metalist:

  5. Приемам забележката, затова и препоръчах да му помогне някой.Струва ми се ,че да гледа и да не гледа в интернет, многог трудно ще се ориентира отначало, поне на мен ми беше. Наложи ми се сам да си купя китара и се оказа, че не съм си взел лоша китара, но е имало и по-добри оферти, ама кой да ми каже. :P

    Нищо и сега не се оплаквам. ;)

    Айде, спирам с офф-топика, за който се извинявам.

  6. Е, не очаквай, че първата китара, която си купиш ще е хубава. Винаги ще се намери по-хубава за тея пари:jazzband: Първият път е така. Взимаш я, след това почваш да разбираш кое и куца сравнение с другите и да се ядосваш, и да се радваш, че нещо и е по-добро от другите.

    Най- добрият вариант е да отидеш с някой приател, който разбира. Ако това няма как да стане просто гледаш 2-3 магазина, зависи от кой град си и дали има какво да гледаш, питаш продавача. Продавачите винаги искат да набутат най-скъпата стока, но пък хубавото е, че в повечето случай по-скъпото излиза по-евтино и си струва. Все пак не забравяй да кажеш на продавачите или приятеля ти какъв стил искаш да свириш.

    Успех с пазаруването и се похвали после какво си си купил.:punkband:

  7. Много благодаря, много хубаво описание си дал, за разлика от всички други. Струва ми се, че това обеснение заслужава да отиде като ВАЖНО. Ще е полезно за всички, които немогат да намерят майстори наблизо. :rolleyes:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.