Jump to content
Българският форум за музиканти

vladi boinovsky

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

vladi boinovsky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. group_home да те питам откъде взе въпросния преамп?
  2. За момента не искам да записвам и купувам нищо. В момента се опитвам да направя нещо свястно на FL Studio. Имам SHURE SM 58 и съм му замислил преамп, за да вкарам евентуално вокал към направеното на FL Studio - то. Имам соунд карта E-MU 0202 USB. Всичко което правя е напълно любителско и в момента се уча на много нови неща. Просто повдигам тема за нещо, което ми се стори много интересно и иновативно.
  3. Много е вярно че желанията трябва да са съобразени с възможностите. Мислил съм за ето този преамп - http://www.m-audio.c...en_us/DMP3.html или евентуално за някой от малките пултове на Ямаха с компресор. Беринджъра който имам е голям компромис с качеството.
  4. http://youtu.be/MA4PIZkTccg На това се натъкнах. Слухарите да дадат мнение. Първо е без fethead после със.Вижте инфото под клипа. Звучи откровенно! Попаднах на това докато търсих пулт с свестен преамп. Човека написал "сложи на мика едно от тези и не се занимавай с глупости". В първия момент буквално си помислих "Да бе да насуча малко реотан от печка да дигна омажа" и "Да ръгна да слагам на кабел преходници" после погледнах наляво надясно. Концепцията и принципа на действие ме грабнаха и почнах да се ровя. Но нямам 100 доларес и мерак да чакам шипинг. Да не говорим за мерак да спонсорирам милата ни родина с мито. Мола поразровете и вижте дали инфото е коректно или някой е решил да прави пачка там нейде зад океана. Благодаря.
  5. Моя грешка.В този форум съм довидял за GAIN. http://www.gearslutz.com/board/so-much-gear-so-little-time/350107-triton-audio-fethead-bigamp.html Признавам си термина не ми е ясен и съм се объркал при превода. GAIN го превеждат като "печалба" преводачите. МОЛЯ пояснете термина?
  6. Здравейте, попаднах на един продукт и искам да Ви насоча вниманието към него. Ако нещата които се пишат за него са верни, то той ще е една много ценна придобивка. Но понеже няма никакви сериозни доказателства относно невероятните му качества, се съмнявам че може да е поредната измама. Продукта е - TriTon Audio Fethead http://tritonaudio.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=4&id=17&Itemid=33 Идеята на продукта на който попаднах е следната: Нискошумящ предусилвател, захранван от повечето фантомни захранвания на пултовете, в корпус наподобяващ на преходник, който се монтира в женския вход на динамичните микрофони като от другата страна, оставя разбира се женски вход за балансиран микрофонен кабел. Резултатът който дават е : повдигане с 20dB на сигнала към предусилвателя като значително улеснява неговата работа значително подобряване на цвета на звука на динамичния микрофон почти нулев GAIN което не знам какво подобрява подобряване на смисъла на трафовете сложени в динамичния микрофон Твърди се : използвания предусилвател с ниски нива на усилване не го хващат уредите отчитащи нелинейни изкривявания подобряване значително на честотната лента на възпроизвеждане на микрофона постигане на топлота и цветността на звука Всичко е прекрасно но доказателства освен коментари няма.Продукта е нов, сега навлиза но аз не мога да си позволя доставка от Ebay и да видя какво ще стане като го пусна. Надявам се на компетентно мнение относно този продукт.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.