Jump to content
Българският форум за музиканти

stownsnake

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stownsnake

  1. stownsnake

    Mp3

    Искам да благодаря на г-н Бицев за обстойния отговор и подробното разясняване на това ,което ме интересуваше.Благодаря ,че подходихте професионално към въпроса,а не с ирония както някой други от форума.Нуждаех се от професионален съвет и го получих.
  2. stownsnake

    Mp3

    Aми попитах го как.Просто е пуснал мидито да върви и си го записва с лайн ин-а на мп3-ката .Това е.И сега си ползва мп3-ката ,като втори плейар.Но аз си мисля,че това би било по-добре ако се направи с рекордерите,които Бицев предложи.
  3. stownsnake

    Mp3

    A тези джобни рекордери,които ми предложихте,може ли директно да записват миди файлове,тъй като аз ще записвам директно от кийборда готовите мидита в риал тайм.Тоест нямя да са преобразувани в мп3-ки.Може би щеги запише като WAV.Все пак аз подавам аудио сигнал от свирката.бихте ли ми отговорили на това,тъй като е доста спешно.
  4. stownsnake

    Mp3

    Страхотно.Благодаря за изчерпателния отговор.
  5. stownsnake

    Mp3

    Благодаря за съвета.А с коя програма е най-добре да ги запиша на лаптопа.Може би с Wavelab?.....
  6. stownsnake

    Mp3

    Разбира се,че съм наясно какво искам Искам готовите си миди-та,които сама съм си ги правила да си ги запиша директно на мп3-ата,а не чрез лаптопа.Ако искам да записвам нов миди файл,го правя естествено на лаптопа със SONAR.Аз имах предвид за направени вече файлове.
  7. stownsnake

    Mp3

    Добре де,но аз имам колега ,които директно от от свирката си е записал с лайн ин миди файловете на мп3-ката в риал таим.Това .за да не се изгуби реалното звучене на саундите.Значи е възможно или греша.Тъй като ако си конвертирам мидитата в лаптопа на мп3 няма да имам реалния саунд на свирката.Греша ли?????
  8. stownsnake

    Mp3

    здравейте.бих искала да ме посъветвате за мп3 плейар.искам да направя запис лайн ин от свирката директно на мп3-ката.лошото е ,че вече всичко с usb.а кийборд-а ми е по-стар модел .каква мп3-ка бихте ме посъветвали да потърся?.Най-важното е да има по-голям дисплей и лаин ин вход.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.