Jump to content
Българският форум за музиканти

Yavor K.

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Yavor K.

  • Рожден ден 03/27/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/inmaze; http://www.maze1.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Yavor K.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Ами ще се заема тия дни с Reason-a пък да видиме какво ще излезе! Ще видя да пробвам и с 2-ри контролер и ще ти кажа докъде съм я докарал!
  2. Много благодаря за изчерпателната информация. Ще пробвам да го вържа както си ми писал. За Reason ми трябва помощ, защото напредвам ама бавно, а в същото време се трябва бързо да си наглася много от ефектите които ползвах на Yamaha синтезаторите. Между другото ако знаеш от къде да дръпна Yamaha Motif 8 refill ще е супер. Засега успях да си намеря разни пиана и тн. Мерси още веднъж! Весело посрещане на Новата година!
  3. Много мерси за мнението! Работата е там, че когато го включа директно през USB-то има латенция/забавяне и се наложи да закупя FastTrack-a, за да го няма забавянето. Доколкото разбрах трябва да са вързани контролер-звукова карта-лаптоп ( и това е през USB). Надявам се това е правилният начин за свръзване.
  4. Здравейте, Търся мнение-мога ли да комбинирам двe MIDI клавиатури към един лаптоп. В момента имам закачена M-Audio Axiom 61 през M-Audio Fast Track Pro и искам да добавя M-Audio Keystation Pro88. Като всяка една от тях да работи като отделен синтезатор/контролер. За момента съм много нов в използването на миди клавиатури, както и Reason/Ablton/Enigma програмите. Дори с ръководство трудно се ориентирам. Ако някой работи с този тип миди контролери и има време ще се радвам да сподели опита с мен! Мерси предварително за отделеното време.
  5. Много мерси за информацията. За съжаление хич ме няма със жиците и затова ми трябва някои който да ми направи такъв педал. Ако знаеш на кого мога да си поръчам ще бъде идеално. Знам, че не е сложно, но на мен със сигурност ще ми отнеме време да го сглобя. ...и да попитам от къде мога да намеря "DPDT суич" и корпус евентуално да експериментирам? Благодаря за отделеното време!
  6. Кои може да направи Превключвач/ footswitch за усилвател Peavey Valve King То е педал с два ключа! Thanx!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.