Jump to content
Българският форум за музиканти

ETM

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ETM

  1. Здравей, аз имах същия проблем и си купх Fender Rumble 100 - 2x10. Цената му беше около 600 лв. Много съм доволен, достатъчно мощно е за нашета репетиционна ( има две китари и барабани ) и се чувам идеално. Сега много хора съм сигурен, че ще кажат че Rumble - а не струва и бла бла бла..... Всякакви мнения, но е важно с парите, който имаш какво е най-доброто което може да си купиш! Това е моята препоръка - Rumble 100 - 2x10. Става и за монитор, идеално е !
  2. Благодаря за съвета, ама за сега толкова си мога ! Аз съм си начинаещ тъй или иначе и се опитвам..
  3. ETM

    Блус скали

    Ето ти малмо помагало http://www.janetdavismusic.com/images/bass_chart.jpg
  4. Ето и няколко кавъра от мен : Proud Mary - We're not... -
  5. ETM

    Marksbass или Tc Electronics Rh 450

    Здравейте на всички! Напоследък се съм се навил да си купя нещо по професионално и както всеки знае изборът е голям. Затова ми е много трудно да избера, нямам голям опит, а и не познавам някой, който може да ми даде добър съвет ( всички които дават съвети са с чули някога, някой да говори и сега и те знаят за какво става въпрос ). Избирам бас глава и попадам на познатия може би за повечето от вас въпрос - лампова или транзисторна. Спрял съм се на две неща: TC Electronic RH 450 Bass Amp head или Markbass Little Mark Tube Bass amp head. И двете са горе долу една цена, Но: TC Electronic е транзисторна, като има симулатор са лампов усилвател и пред усилвател, има банки за запазване на различни бленди, компресор, който е ново поколение (или поне така обясняват), вграден тунер, компактен е и на хубавото според мен е, има footswitch, който управлява всички тези функции, бе да се налага да носиш тунери, ефекти и т.н. Markbass и изцяло лампово и има доста функции също (без footswitch, който е толкова функционален ) и разбира се уникален звук. И двете ми харесват, но не знам кое би било по добре да притежаваш, не само сега но и в перспектива. Моля за съвет! И ако може наистина съвета да е от хора с опит ! Благодаря. А ето и линка на двете: РХ450 - http://www.tcelectronic.com/rh450.asp Markbass -
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.