Jump to content
Българският форум за музиканти

chileto

Members
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Профилни отговори публикувано от chileto

  1. Здравей, Колега от форума тук ме насочи към теб, във връзка със смяна на праговете на една от китарите ми - Ibanez GRG (всичко съм описал в поста, който пуснах днес). Моля те, ако сметнеш че ти се занимава с моя случай, дай ми твои координати, или ми се обади на телефона, който съм оставил в поста ми (0895 731 532). Казвам се Йордан Йорданов от гр. Варна. Виждам обаче че не си много активен тук - системата показва че за последно си бил тук Last Active 13 April 2010 13:25, и нямам представа ко...

    1. chileto

      chileto

      га ще видиш писмото ми и респективно ще получа твоя отговор, без значение какъвто ще е, но поне ще знам дали ще се хванеш, или да търся и друг алтернативен вариант. Ето защо, под поста си ще напиша че към момента все още търся човек който да я пипне, а ако имам късмет ти да ми се обадиш преди друг да се съгласил да я прави, ще се радвам много, защото отзивите за твоята работа които прочетох са впечатляващи. Поздрави от мен.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.