Jump to content
Българският форум за музиканти

R.Vengeance

Members
  • Мнения

    179
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от R.Vengeance

  1. Точно па за барабаните не съм съгласен. ;) Мацките имат егати късмета да имат такава добра барабанистка,даже в Скат като гостуваха на Васко се обадиха неколко човека да я поздравят и имаше защо. ;)

  2. Хораааа,ся гледам темата ии да ви кажа аз самия мисля да си взема нов педал или процесор,ама се колебая точно какъв,че не съм много навътре в тая материя :D Свиря с Айбанец,а кубето ми е Стаг и търся нещо от порядъка около 150-200 лева там някъде,таа ми е интересно кво може да ми предложите и посъветвате. :)

  3. Мерси за компетентното мнение,братле. :D Тук е моментът обаче да кажа че процесора ми не е некъв мощен с множество ефекти,а са два отделни - единия е Danelectro DJ1 Pastrami Overdrive Pedal, а другия е Bespeco Cruncher,като почти винаги ползвам първия,щот повече ме кефи. :dance:

    Жив и здрав. :D

  4. http://www.vbox7.com/play:a8093c53

    http://www.vbox7.com/play:881aabc4

    Такааааааааамммм,нека да обновим темата. :greenangel: Клиповете са от първото ми концертно участие :greenangel: в даскалото ми по случай Свети Валентин. :greenangel: Като за първи път на живо мисля че е доста добре. :greenangel: А майтапите,които се чуват от време на време,са пускани от един колега-музикант,рапър е. :cheers2:

    Наскоро взех участие и в местния театър,на един друг конкурс.но клиповете,които разполагам от там са или твърде кратки или с твърде лошо качество,та за това не съм ги качил. :greenangel:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.