Jump to content
Българският форум за музиканти

Zagorka

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    DJ Mixer

Zagorka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами защита да, защита против микрофония. Baby Thomas може ли малко по подробно, че не разбрах къде да го търся този sndvol32. Ако има някой колега с лаптоп и виста нека и той да сподели дали при него се получава така.
  2. Vista Има някаква защита и там е проблема. Не знам как да я прескоча. Ако някой има идеи да помага моля, че е много важно. Незнам дали със Asio for alll ще стане нещо. Тоест аз пробвах ама нищо не се получи. Чудя се дали няма някакъв софтуер нещо като пулт или друго подобно с което да прескоча тази защита.
  3. Здравейте, на всички!!! Сблъсквам се със следният проблем. Желая да изкарам гласа си през колоните на компа. Аз съм с лаптоп Toshiba. Vista 64bit, звукова карта Realtek. Имам и втора USB която е от най елементарните да я кръстим 15лв. Желая гласът ми да се чува през колоните, но Vista има някаква защита и заглушава микрофона. Иначе ако записвам с някоя програма ще се запише или пък ако използвам skype ще се чува. Не желая да използвам миксери или други. Търся софтуерно решение на проблема. При XP го няма проблема, но не желая да сменям операционната система. Благодаря на всички предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.