Jump to content
Българският форум за музиканти

mi6ometala

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mi6ometala

  • Рожден ден 12/22/1995

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

mi6ometala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Такам, първо бих искал да се извиня ако съм сбъркал раздела за темата, но не съм от най-опитните съфорумници Иначе какъв е проблемът - за именния ми ден (преди 9 месеца) се сдобих със слушалки на Скълкенди (Skullcandy Cassete - http://cdn.shopclues.com/images/detailed/171/cassette_black.jpg) Но с течение на времето успях да прекъсна кабела им ... и сега, понеже съм много скаран с терминологията при аудио-оборудването (знам си само скучните неща, които са ми нужни при китарата) не мога да си намеря подходящ кабел. Ходих при пичагите от магазина, където продават горепосочените слушалки и те ми казаха по много мил начин да не ги занимавам с простотии :Д Та сега ви моля, драги съфорумници, умиращи от желание да помогнат на един отнесен и сбъркан тийнейджър, да ми помогнете с идентифицирането на кабела, който ми трябва и от къде мога да се сдобия с подобен. http://static.junkyard.se/Images/Dynamic/Products/Full/32585_04_11.jpg Това е нужният ми кабел (не го приложих като снимка, защото е с доста голяма резолюция). До колкото виждам е със стандартен 3,5мм стерео жак, който (по някакъв начин, който не ми е особено ясен) се разделя на други 2 стерео жака. И до тук ... а по този начин нищичко не успях да намеря из чичко Гугъл. Това е, което искам да ви помоля! Мерси предварително! П.С: Ако е нужна още информация, моля чувствайте се свободни да ми кажете Мерси отново!
  2. Уха ... в началото си помислих, че слушам оригинала ! Добра работа
  3. mi6ometala

    Planetside 2 Theme Cover

    Това е един кавър , който се вдъхнових да запиша след като ми дадоха ключ за бета-версията на играта. Надявам се , че ще ви хареса или пък ще оставите малко градивна критика (а пък защо не и комбинация от двете) :
  4. Sad But True, Градивността си беше напълно градивна , за което благодаря. Мерси за съветите, но идеята ми беше , че с коментар от типа "язък за китарата" няма да ми се подобри свиренето най-много да ми се скапе самочувствието. П.С: Наистина като се вслушам съм си оставил 3тата струна да се отпусне (според мен се дължи на това че песента е в Еb и е изпуснал ключа без да го усетя , което разбира се е моя грешка)
  5. Градивна критика ... И с риск да бъда много здраво охулен ще попитам нещо. Не е ли това форум в който трябва да ти е приятно да влизаш , хората да са приятно настроени и да дават критика (но не каква да е , а именно градивна) ? Защото с такова впечатление си направих регистрацията . Не съм "постнал" кавъра за да се похваля с китарата, леглото ми , че дори и тапетите отзад , публикувал съм го за да ми кажете добре ли е или не - но и защо .
  6. Аз пък попаднах на следното : ... нямам думи :Д
  7. .... Мисля че се получи що-годе добре , но за съжаление няма много гледания
  8. Точен цитат от познат електротехник-китарист : "С толкоз много ефекти и подобни симулации и глупости не му се чува истинския "глас" " Не мога да кажа защо точно , но на пичагата му вярвам (то и толкова ми разбира главата на мен) . Но ако греша ,моля поправете ме
  9. Здравейте на всички ,който са се поитересували от тази тема Казвам се Мишо и свиря на китара от около 4 години (и малко отгоре). На скоро се сдобих с нова китара - Ibanez ART300BNC (наистина китара,която си заслужава парите) , а сега си търся усилвател .В момента свиря на 15 ватов Фендър "Бълет", който е доста голямо "дърво" по отношение на звука си :Д . Таа малко по темата : Бях решил да си купувам Peavey Vypyr 30 (Modelling AMP) , но от познати китаристи чух ,че не е препоръчително да се купуват усилватели ,наблъскани с толкова ефети и пр. За това е тази тема : ако имате идеи за усилвател (30 Вата) за около 600 до 800 лева , моля споделете ги ! ПС : Свиря много разнообразна музика , но съм се насочил към траша и хеви метъла (въпреки че свиря и много АС/ДС , ЗЗтоп ....)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.