Jump to content
Българският форум за музиканти

ivko1985

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ivko1985

  1. Има цени в сайта, който сте посочили. Ето това са написали:

    LOADS OF FEATURES - WIDE CUSTOMIZATION
    SCM - Standard Custom Made - prices starting from 2299 EUR
    ACM - Artist Custom Made - prices starting from 2800 EUR

    ECM - Elite Custom Made - prices starting from 3600 EUR

  2. Технически погледнато LP има coil tap, така че все едно имам и (почти) P90 китара (не съм предполагал, че толкова ще ми хареса звука). Освен това госпожата има праг на поносимост, до 3 китари.

     

     

    naster, ебаси големия праг!

  3. Наистина цената е подозрително ниска за щастки Фендер. Може би иска бързо да я продаде. Малко трудно да се разбере от калпавите снимки, направени със светкавица! Трябва да се види и да се пипне. От сайта на Фендер наистина дава, че е Highway One, произведена между 2006 - 2011 г. От guitardaterproject.org пък дава, че е 2009 или 2010 г. произведена, пак в САЩ :)

  4. В раздел "Хардуер" има някои теми, свързани с техника за домашно студио. В YouTube също има доста клипове, например този: https://www.youtube.com/watch?v=5uEfqnWKLLQ&t=294s. Пичът показва в другите клипове как записва инструменти и вокали с тази техника. Може да се слезе и под 300 долара, според мен. Единият вариант е да се търсят неща втора ръка, долу-горе в същия ценови диапазон като тези на клипа или нови, но от по евтините марки. Например вместо PreSonus - Behringer и т.н. 

  5. То затова и аз не мога да се реша кое от двете, защото наистина май трябват и двете неща. Относно аудио интерфейса може да се мине и по-евтино от Scarlett, например с някой Behringer или PreSonus. Във форума четох, че хвалят кубето на Роланд предимно заради по-ниската цена. Отделно е вече какви и колко възможности има спрямо Ямахата или Вокса, като най-главната липса при Роланда е USB свързването с компютър, но за тази цена - толкова. 

  6. Здравей. И аз се чудя от известно време кое е по-добре да си взема за вкъщи и дори мислех да пусна абсолютно същата тема за избор, но ти си ме изпреварил. И аз ще очаквам мнения. Аз клоня към Yamaha-та или VOX Adio GT, който изглежда като дамска чанта, но ми се струва че е с по-добри функции. Освен възможността за записи, тези устройства могат и да се мъкнат насам-натам и да си свириш без да ти е необходим компютър, а и свирят и с батерии. 

    И аз като теб изчетох мненията във форума, свързани що годе с такъв тип устройства. Гледах и гледам доста клипове в тубата, но още не съм се решил. 

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.