Jump to content
Българският форум за музиканти

zzzeeen

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zzzeeen

 1. Здравейте, 

  трябва ли ви добър мъжки вокал, нисък плътен глас и доста добри височини?

  Слушам Ви в момента и доста приятно ми звучите.

  Бих могъл да се включа и с виолончело.

  Поздрави и успешен ден!

 2. Здравейте,

    Пиша Ви, защото прочетох, че имате група и си търсите женски вокал. Не кандидатствам защото съм мъж. Обаче,  аз си търся група, която е сформирана за да направя един кавър. И тъй като прочетох какви кавъри свирите, се свързвам с вас. Би ли ви било интересно  да направим съвместно един кавър на италианско парче от 70-години с текст на български?

  Малко повече за мен: професионален актьор и музикант.

  Основен инструмент-виолончело, втори инструмент-пиано.

  бас-баритон, но с микрофон спокойно хващам много високи.

  Мисля, че текста, който съм измислил за това италианско парче е добър.

  Мисля, че ако го направим както трябва, е твърде възможно да стане доста популярно.

  Поздрави и успешен ден!

   

 3. Здравейте, аз съм виолончелист. Бих Ви помогнал с няколко урока. Ако искате свържете се с мен на тел +359876444807 Боян
 4. Браво хора, ако вие искате и аз съм съгласен да пробваме с вокал. Кажи кои парчета си представяш, за да си нахвърлям идеи. Мен най -много ми хареса use the beat, щото е малко , някак си лятно. Искам да направя(заедно с вас) хаус ремикс или кавър(не знам кое е по-правилно) на Dont leave me this way. Абе предлагам следното: да се чуем по тел, да се видим, да ме чуете мен как пея, и да решим. Ако сте съгласни/съгласен дай тел.
 5. Търся човек който може да работи с sound-софтуер, и се интересува от house, break beat, drum&bass dubstep. Аз съм музикант(виолончело, пиано) и много добър класически певец. Не мога да работя с никакъв музикален софтуер. Има нещо което генерално не схващам. Имам нисък плътен бас-баритон. Искам да направя няколко хаус-ремикса на български естрадни песни и няколко на английски. Плътността на гласа ми се доближава до Бари Уайт и вокала на Yellow. Имам и 101 идеи и ако някой иска може да се пробваме да направим нещо. Бих могъл и да си плащам за уроци по работа със софтуер.
 6. здравейте, имам проблем с един крив гриф. да имате идея кой може да го поправи, аз съм чувал, че имало някакви железа вътре и май те са проблема. ааааееее благодаря предварително
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.