Jump to content
Българският форум за музиканти

krasiorocknroll

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от krasiorocknroll

  1. Точно по темата!Вече не зная на кого да пиша!Имаме песен/  група с която свирех / , която е звучала няколко пъти в ефира на БНР и други радиа преди да бъде приет закона за авторско право.Искаме да я дадем отново за излъчване в ефир вече по новите правила.Имаме одобрението на носителя на авторските права на текста но от БНР/където искаме да я дадем/ не казват какви са изискванията им за да приемат песента за да оформим документа по техните правила.Някой да има опит с това?

  2. Te т'ва е последно песента "Lookin' For Woman"

    Има известни ралики в смесването. Та ще ми бъде добре да ги обсъдим.Линк за предишния вариант има в първия пост на тая тема.

    А ето това е оригинала-демо запис записан на Каштан от група Алекс! :)

  3. "Да разбираме, че това е най добрия звук който си правил, но даже и той не ти харесва? Какво ли остава за другите звуци, по малко добрите. Сигурно си много нещастен

     

     

    --------------------

     

    Чета си ЛСтата"

    С всички които не ти харесват ли се отнасяш така?

  4. Дори и най малките неща са от значение!БТР имаха концерт в нашето "село" Преди концерта им се повреди захранването на пулта,наложи се да го оправя.Да ама не,по време на концерта започна да прекъсва кабела на микрофона на Наско.Апаратерата JBL,но кокво от това-гафа си е налице :) Не съм правил по-добър звук,но въпреки това не ми хареса :)

  5. Това съм аз,както се казваше в една от песните на старата ми група.Жалко че не мога да ги публикувам:ban:

    http://www.myspace.com/krasiorocknroll

    Бивш барабанист(ако въобще има бивши музиканти :ban: )

    Надявах се да пусна една обява за един лампов микрофон,но явно обявата не е била точна:ban:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.