Jump to content
Българският форум за музиканти

ganev

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ganev

  1. Колега,

    според мен ме питаш дали имам падушки за кларинет стара система. Няма проблем да се намерят попринцип. Работя с майстор на инструменти който прави падушки (тапи) така че всякакъв размер. Ти свириш ли на кларинета? Каква марка и модел е? На колко години е? От къде си?

  2. Здравейте Ганев имаше доста парчета(заготовки),но помислих ,че си намерил вече.В момента имам гренадил-заготовка за фуния на кларинет само една..

    Пусни едно лс.Поздрави :D

     

    Колега имаш ЛС.

     

    Продължавам да си търся дравце.

  3. Привет колеги! И аз надувам така че сме достатъчно не се притеснявайте. Ще се подкрепяме здраво. :greenball: Дано има все по-качествени инструменди за да издържат на нашето свирене.

    Колега кажи за Зелмер фирмата и нея ли представяш. Какви инструменти на какви цени. В България е всичко на тройни цени. :hysterical:

  4. :godbless: Колеги търся АБАНОС,ROSEWOOD,GRENADILLA WOOD.

    Ако някой знае нещо по въпроса да драсне един два реда......

    :godbless: още продължавам да търся ,нужно ми е парче дърво Абанос за изваботка на цилиндър с външен диаметър 36мм и височина 68мм.Ако някой продава някакво такова парче от тези дървета :АБАНОС,ROSEWOOD,GRENADILLA WOOD да пише. Искам да си направя част за кларинета.

  5. :godbless: Здравейте колеги! Искам да си изработя час за кларинета но немога да открия Абаносово дърво.Пробвах с дрян но от влагата се свива.

    Ако някой знае къде може да си закупя или как да преодолея свиването на самото дърво да ми пише....... :read:

    Благодаря предварително....

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.