Jump to content
Българският форум за музиканти

brainfake

новаци
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от brainfake

  1. И аз немога да обясна какво точно трябва да правиш, при всеки човек е различно. Аз първоначално що - годе добри звуци (грачения) изкарвах като си стягам диафрагмата и гъблото и започвам да възпроизвеждам звуци, това поне както аз го усещах не ми създаваше проблеми на гърлото и повече време можех да пея (грача). Обаче наскоро започнах по същата процедура както съм описал по - горе, но... незнам как точно да се изразя... свалих с една идея по - надолу (или нещо подобно) звуците си и гласът ми започна да звучи по - брутално, по - дрезгаво (а не грачещо) и по - добре звучащ, а не както досега просто грачещо. Но за сметка на това този път глас ми издържа за една песен. Предполагам, че с ежедневни тренировки ще мога и по - дълго.
  2. А за дрезгави и грачещи вокали нужно ли е да се смазва гърлото?
  3. brainfake

    Проблем

    Здравейте Значи един ден изпробвах моите вокали в насока блек и явно добре се получи, но трябваше доста да се напъвам докато изкарам този глас. В повечето случаи доста се закашлях. След това пих студена кола и в последствие получих възпаление на ларинксите. Предписаха ми лекарства които пих. Тъкмо гласът ми се подобри и следваше концерт на който нямаше как да не викам. Явно след това отново съм получил възпаление и кашлях 1 месец Та въпроса ми е Да продължа ли да се пробвам с блек вокалите и как да си тренирам гласът томно в тази насока за да не се получават отново дълготрайните кашлици или по точно с коя част по точно да напрягам гласът си.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.